Stanje je pod kontrolom
0
137 ljudi u BiH zaraženo virusom H1N1
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
otkrice naucnika... propolis lijek za h1n1 http://medicinabih.info/?p=2849
Ne bojte se, gripe nece biti, jer za gripu su potrijebni dvoje, a u BiH, troje!!!
@ 666 (srpski nacionalista) fasizam poput tvog treba lijeciti metkom u glavu. @ bh (muslimanski nacionalista) - retardirani djecko, kazes \"krmak u stali\", krmci nisu u stali nego u svinjcu, pod jedan. pod dva, ova gripa ne napada svinje, koliko znam nije prijavljena nijedna smrt svinje u bih a ni sire. i pod tri, 137 je oboljelih u bih, 53 u rs, 19 distrikt brcko i 65 u fbih, znaci vjerovatno najvise bosnjaka ce oboljeti jer su najbrojniji. bez obzira sto jedan na kantonalnoj tv rece, na pitanje plasi li se svinjske gripe, \"ne, ne konzumiram te proizvode\".
1. moji komentari se razlikuju od velike vecine komentara ovdje - ne psujem, ne prozivam na nacionalnoj ili vjerskoj osnovi, ne vrijedjam, cudak pravi. 2. o komunizmu ne pricajte, juce ste pelene skinuli i nemate pojma o cemu pricate. ovo je vece jednoumlje od komunizma, ali to nije tema.
bh majstore ...suze mi ne prestaju teci od smijeha...dugo se nisam ovako ismijao...ziv bio...
ma nebojim se ja gripe njeka njeka ja i moj prijatelj odza picimo po slanini i luku joj kako ima dobre slanine ja ga pitam odza pa gdje je nadjes tako dobru a on kaze recept od mog babe koji je bio isto odza susimo na munari gore je visoko i najbolja promaja bh4ever
komunizam je proslost! ako si za diktaturu i jednoumlje, ne dolazi tu i gotovo!
pa sto ti klikas i pises komentare??
Zelim da cestitam portalu sarajevo-x. Bas vam je sve super, narocito komentari gdje pljuju svi po svima (dakle negdje oko 85% svih komentara), dok vas boli neka stvar jer lova kapa li kapa, jelte, samo daj sto vise klikova. O posljedicama cemo drugi put, najvjerovatnije uz kandilo i granate. Zivjeli!
nekad zabiju ovom ispred u hm... pa onda jos gore.
citav svijet zna da srbe bosanske najpoganiji narod, ili smrde na bijeli luk il na krmetinu...
da nije bosnjaka, svijet bi bio puno zdraviji, a ne ovako, odu u dzamiju, zabiju nos u pod, i onda sline po ulici, i normalno i logicno , eto odmah bolesti
sugavi cafiri od vas je i pocela krmeca gripa - mrs svi van iz B i H
Spavajte mirno, gripe nece biti!
ovdje izglea sve ludo!