Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma to je kula iz drugog svetskog rata tj bunker njemacki u koji smo mi djeca pisali i srali ima on dovoljno mjesta samo je malo daleko za nekog kafica i muzeja pa 90 % sarajlija nezna gdje je to to mi vise lici na neku vikendicu tj pranje para od ovih iz opcine bolje da su spomen prostorije dali negdje u gradu ,al haj ti nasim muljatorima stani u kraj samo da raji zamazu oci a oni profitiraju nek ide sve u pm
da to je ista kula kao ona iz filma remake, i nije istina da kula nikad nije oslobodjena, svi koji su bili u ratu u sarajevu znaju sta je bio sijac smrti sa spice, i ovi momci su uspjeli da uzmu kulu mada je to bilo samo na jedan dan jer je bilo nemoguce ostati u kuli zbog tenkovske paljbe. oni koji su bili gore poslije rata mogli su vidjeti rupe u zidu koji je sirok minimalno pola metra i dosta boraca je ginulo od komada zidova. da je cifra prevelika jeste al da je lokacija bezveze nije.
kaze zena komsinici za svog muza ja sam svome govorila konju da ne pravi kuću na grdonju
105. JE CUDO!!! VOLIM SVOJU RATNU BRIGADU I DA ZATREBA OPET BI STAO U ODBRANU AL SAMO PROTIV ISTIH AGRESORA, ostali mi nisu interesantni.
koji ste vi idioti pa vama ništa nevalja pametnjakovići fuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjj
150.000 stotinupedeset hiljada , slovom i brojem. Ma daj ba, ko ovdje koga, ccc a karta za tekmu BiH-Turska vam skupa. Ej Bosno moja lijepa, unistit ce te ova nezasita, korumpirana stoka i stoka sitnog kova.
ziku ovo grade, a odbojkase istjeravaju iz 3x3 prostorije one momke koji su dali udove za nasu BIH koji su svjetski,evropski i olimpijski prvaci... zalosno
1. ne kontam, spomen parku u objektu koji nikada nismo oslobodili, naspram vise lokacija koje jesmo ili smo ih odbranili, 2. troskovi investiranja + troskovi buduceg odrzavanja (kancelarije na grdonju, kome to treba, nacelniku opcine i sisicima), na ciji je to racun 3. profitiraju vlasnici firmi izvodaca i opstinski menadzeri, dok oni kojima spomen dizu su bjednici, ispod egzistencijalnog minimuma... aferim
Ovo je kod releja iznad Sedrenika. Mene cisto interesuje gdje ce sve ove nabrojane stvari stati, jer je ovo poprilicno mal objekat.
gdje je ovo tacno? jeli ovo ona zgrada u kojoj je snimana ona finalna scena onog naseg filma, kako se ono zvase....remake, ja mislim?