Komentari (254)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za one koji se ne sjećaje i one koji se sjećaju, ali zaboravljaju, nažalost.. http://www.youtube.com/watch?v=SAPSSxRUATc http://www.youtube.com/watch?v=FoSKT7_o7QA P.S. Čudi me da ovi tenkovi nisu završili kao sekundarna sirovina..
*sjećaju
Nakon pogodaka i uništavanja tenkova/transportera, dolaze četnici i viču "Žarko, Žarko!", kaže Nedžad Čabrić njima "Ovdje su sve Uglješe, nema Žarka!".. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Otpor Bosne čuo se do neba !
Danskoj????? Neznam na koga mislis ali ako mislis na mene ja sam u svom dragom Bihacu, kafendisem ispred kafica i jbem cetaljima materesinu hahahaha kud ces bolje
andricu, bujrum u svako doba mi krajisnici smo poznati po svojoj gostoprimljivosti :)))) lee pitaj staru
Sorry, off-topic: HAJDE DA POMOGNEMO LJUDIMA: http://www.klix.ba/vijesti/humanitarne-akcije/samotni-zivot-izbjeglicke-porodice-sulejmanovic-u-selu-brgule/140401073#2 SVAKA CAST NA PONUDI "bas me briga" - VIDI DOLE u komentarima! Mozda Klixovci da vide ko poznaje sljedece ljude: "Autorica teksta je MINELA JAŠAR, fotografije su djelo SANJA VRZIĆ, a video AJDIN KAMBER." na f/b ili nekako ih kontaktirati. Ako su nosioci projekta, valjda su voljni i podrzati takav prijedlog i ponovo kontaktirati tu porodicu. Ipak, svaki projekat se finansira odnekud, ako nista... A, to je nekih 1 do 1 1/2h od Sarajeva...
Sa cim oni mozak ispiraju glupom mosnju jbt :)) "borci u patikama","goloruki na tenkove" to samo glupi lijaba moze progutati :)))
jbem li ti materesinu smrdljivu ja sam sve vidio i prezivio meni je jasno da vasi roditelji vama "guslarske" pricaju jer ih je sramota da nenaoruzane ljude nisu bili u stanju da pobjede ali je tako bilo, kontas majmune? Kaze Milosevic Mladicu i Karadzicu u jednom tel. razgovoru:"Ja da sam dao muslimanima pola onoga sto sam dao vama oni bi Beograd zauzeli a vi niste u stanju nenaoruzane ljude pobjediti".
Lee? Jesili ti ikad trco i piskijo? Samo tako nastavi i svece to biti blize!
u najvećoj tenkovskoj bitci u ratu u bih uništeno 6 tenkova. ovo je dokaz da je cijeli ovaj rat bio jedna velika zajebancija. btw. ovog Lisicu su srbi držali na kratkom lancu, jer je htjeo samo da osvaja nešto, vjerovatno su mu dopustili ovu ofanzivu da se čovjek malo ispuše.
btw, Lisica je rahmetli od ove godine, čuo sam da je bilo na RTRS da mu je bila dženaza.
dead people don't fuck
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dali im tenkove, a oni ni traktor nisu savladali! Za njih je vo i plug high tech!
@Djuro, popushi kurchinu Turchnu :)
I mi iz Republike Srpske kada pogledamo prema Pederaciji slicno kazemo: "Eno groblja islamske Dzamahirije i unitarne Bosne i Hercegovine". "Groblje balijske BiH"
...groblje u kojem ces i ti i tvoji preci krepati, a dobicete kurchinu od svoje drzave. :)
nemoras ti gledati na nasu stranu pogledaj oko kuce bolje ti je jer u cetnitetu gdje se god okrenes ima grobnica civila
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
moglo bi se lijepi para uzet za to na nekom odpadu
Registruj se i svakodnevno BESPLATNO automatski počni dobijati bitcoin novac i druge virtuelne valute koji se mogu zamijeniti za PRAVI NOVAC: http://qoinpro.com/fc9ecd4c9afae1ea19150092f17f4f24
Sramota je od strane redakcije klix-a što su dozvolili da se komentariše ovaj post!! Срамота је од стране редакције кликc-а што су дозволили да се коментарише овај пост!!
I oni bi danas kao nešto da dijele, da Bosnu i Hercegovinu parčaju, a nisu uspjeli kad su imali cijelu JNA za leđima? Srpskim političarima je bolje da se poklope i ne diraju više u osinjak. Odlično su prošli.
Mora da je toliko strasna bitka bila kada je u njoj poginulo čak sest golorukih branitelja.
strasni ste izgubit vise tenkova u borbi nego ubit neprijatelja, respect
Red arrow made this. Neka je vjecni rahmet tzv vojnicima tzv srpske vojske u bih.
Nisu mogli upotrebljavat Red Arrow radi navodjenja, crvena strijela se navodi kao i maljutka zicom.Sa 150 m su ispaljivali zolje i ose, i ispaljivali su kumlativne granate pa su posade u tenkovima dobili nadimak Ugljese :D
Bosanski ponos rođak!