Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vise levy vidio rata i ratista od komplet porodice izetbegovic zajedno. bakir je bolje zivio u ratu nego 80% bh gradjana sad, u miru
Vidi Bakira PODRUMAŠA.
@ Wyatt Earp... interess "hrvata" osnosno lidera Katolika iz Hercegovine ..Mate Bobana Gojka Suska i naravno Tudjmana je bilo odcjepljnje od BiH to i jest razlog za izmislhenu mrznju i manipulisanje svog sopstvenog naroda sa strane navedenih lidera..to i jest razlog zasto je boban ubio Blaza Kraljevica i njemu odane..jer dok je blaz bio bili smo skupa i rat u BiH je odavo mogao biti gotov,ali radi visih Ustaskih ciljeva a naravo iza te ljubavi ka nacionalizmu se uvjek krije licni interes i pohlepa..ti ne samo da si glup nego si i GLUP !
Spomenuti film... koga znima http://www.youtube.com/watch?v=V5MQ3ef8Aco
Sjećanja na prijateljstvo sa predsjednikom Alijom Izetbegovićem, bosanskim de Gaulleom, izrazito štujem i on je bio jedini čelnik jedne države kojem sam se stavio na uslugu",
...pa jes...i de gol nije vidio fronta...
Predsjednik drzave je bio vrhovni komandant armije i obisao skoro sve frontove, a ne postoji slucaj u svijetu da predsjednik jedne drzave bude na prvoj liniji. NE POSTOJI!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Levy GIGANT i to velikim slovima! Sta je taj tip sve u brk izgovorio Francuzima i Europi u vezi Bosne, uradio je vise nego svi intelektualci iz Bosne za Bosnu. Uzmite na jednoj strani on, a na drugoj petokolonas Kusturica. Protiv njega mogu govoriti samo cetnici.
Svaka mu cast za rijeci podrske u toku rata u BiH. Sad poredjenje Alije i de Gaulle. Ovaj zadnji je bio nastavio sa imperijalistickom politikom Francuske poslije drugog svjetskog sto mu bas ne daje neku pozitivno humanu istorijsku ulogu.
lik5 Levi je franuz koliko i ti japanac konjino alina
Levy jeste Francuz.
Hocel ovog supka ikad sklonit s naslovne!! pizda mu materna
placenik turska nije nista uradila tokom agresije ne pricaj bajke ***te sda i alija
Levi vasa zemlja je odgovorna za stotine ljiljada ubijenjih Palestinaca i drugih arapa ako si humanist progovori o tome i nemoj dase krijes iza propagande i lazi
ovo je jedini covjek koji je pokusao francuzima doazati 93 godine da je u sarajevu pio najblji viski, da je djevojke u mini suknjama vidio po gradu, a i slusao sam ga te 93 godine u bolnici u francuskoj kako nas je branio ali on je mali za miterana bio!!!!!
Miteran je je Sarajevo osudio na opsadu, i sad mi žao što mu nismo helikopter oborili 1992.god.
eto bas sam malo prije na nekoj temi predlagao da sarajevo postane alijino ili tako nesto ipak je otac nacije to zasluzio da se glavni grad zove po njemu... a kad vidim kakve je sve velicine dovodio jos sam vise ubjedjen u ispravnost mojih stavova....ajmo lajk ko se slaze sa mnom :)
evo ti dislajk za tu glupost....
ko te hebe...ipak cu dobiti vise lajkova :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zbog ovakvih ljudi jos uvijek imam osjecaj ponosa sto sam bosanac i hercegovac.
sta je sad to neka nova nacija?
Znas ti majstore bolje od nas ko smo.....historija vas je ucila....
PRIKAŽI ODGOVORE (25)