Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doista sam iznenađen radom i svakim potezom našeg predsjednika 🇧🇦
I u džamiju sa velikom pratnjom. Pismonoša misli varati povratnike kojima je onemogućio glasanje u mjestima povratka, svojim podlim glasanjem za Zakon o prebivalištu koji je trajno ojadio sve povratnike u RS. 2 miliona je uzeo novca od građana, a nikad ništa konkretno i korisno nije uradio za građane i državu BiH. Žena ga prijavljivala da je maltretira i tuče, a sada populistički ide u džamiju, i na Bajram, a izjašnjava se kao komunista-ateista. Podlaci.
Kandidovalo ga za člana Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda i Denis Bećirović na komemoraciji i ukopu nevino ubijenih srebreničana izašao iz mezarja kad se klanjala dženaza i nije želio da klanja dženazu Bošnjacima koji se sahranjuju. Sada ide u džamiju na Bajram iz populističkih razloga kako bi prikupio neki poen kod naroda koga je izdao i dezertirao u ratu skrivajući se i ne želeći da brani agresijom napadnitu državu i građane. Podlaci.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
🇧🇦❤️
Svaka mu čast, neki nikako da od bajrama do bajrama izađu van Begove džamije.
A Sebijim Bakir iz SDA šepuri se sa tjelohraniteljima u džamijskom haremu u Sarajevu i dijeli naš novac opljačkanom narodu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Tamo se brani bosna
Bošnjak nema pravo glasa u entitetu faşistiçkog imena. A nema ga ni bosanski hrvat.
Da se vraćaju? A bosanskinsrbi uništavaju puteve da se niko ne vrati... bijeda su bosanski srbi a kamoli oni koji su jedva preživjeli etničko čišćenje u entitetu faşlstlçkog imena.
je l' preš'o u sufaru?
da li su obisli i mladog momka iz bratunca kojeg potomci lokalnih cheta pretukli? ili mu dali bilo kakvu podrsku?
da li su bas morali doci u odjelu sa kravatom?
Nakon Namaza razapeo šator ispred i odlučio da živi dva mjeseca kao povratnik. Očekuje da će ga, tokom sedmice posjetiti Enis Bešlagić i Maja Sar. :P
Izdajnik kakir na aparatima
U drzavama u kojima postane bitnije da li je politicar,doktor,sudija,policajac itd.je li vjernik umjesto strucnjak u svom poslu su propale drzave i iz njih narod pocinje masovno bjezati.Za ovaj populizam i reklamiranje sudit ce vam buducnost u kojoj necete ni vi propagatori ovog besmisla moci opstati.
Oni nam ruse drzavu a mi klanjamo.....
Kako li se progura u prvi saff.
Koga briga gdje su politicari. Pustite jedan dan da uzivamo bez tih lopova
Svaka Cast snazna Poruka Dodiku ja mislim da nije Spavao eno ga cvili ili ode za Beograd po Instrukcije!
E ovo je Gest!! A ne ko Bake smije samo 500 m od jazbine..
Sad ce on kod Dodika na kahvu, da vidi sta se jos moze da unisti od drzave.