Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta se obracas nama, nije do nas...
Srbi su genocidni i teroristicko - fasisticki narod ! Oni vec godinama fasisticki opstruisu demokratsku funkciju drzave entitetskim glasanjem Daytonskog Sporazuma !
bjelosvjetski političari jer ste napravili R BiH TAKO NAKARADNO i sada samo šupljirate da je sve na domaćim političarima.Smjenjujte sve koji ne rade za dobro države a oni koji se bave politikom kada trebaju donijeti neku važnu odluku zatvoriti negdje sve do odluke sistem biranja pape
Nekazem da netreba rijesiti ali dragi stranci imamo mi i veci problema kao stu su npr. NEZAPOSLENOST!!!
bosnjaka je ulazak u uniju sa turskom a buducnost bosanaca je u ulasku bih u eu rat oko toga tek pocinje
VRATITI jedini i legitimni Ustav Re.publike Bosne i Hercegovine i PROBLEM ce biti rijesenn ZA 24 sata sto bi bilo sasvim LOGICNO I PRAVEDNO ! Dosta je vise TROGLAVE azdaje politicara LOPOVA i FASISTA na vlasti koje je postavila EU-a, USA, sa hrvatskom i srbijom barbara vec 18 godina , daytonskim Sporazumom ! Daytonski Sporazum je ANTI DEMOKRATSKI I FASISTICKI, to i Pigmeji znaju OSIM VAS U EU- i!
prije ce turska uci u bih nego bih u eu
Boli nas qrc