Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Liku Saši Stjepanoviću nije potreban advokat , momak je svojim svjedočenjem i iskazima koje je navao začepio usta mnogima u sudnici ,svi su zabezeknuti ostali , lik je sve objasnio ... Oslobadjajuća presuda za njega ..
turkovicu kakos tako posidjo prije vremena mora da te zena sikirala
koliko se pridaje pažnja suđenju turkovića pa bogami kao da je narodni heroj čovjek da ne povjeruje ako je samo jedno ubio sta se ima pričati 20 godina i ćao pa da je imao firmu da je zaposljavao nekog ubili bi za 1000 eura čovjeka druga stvar pobjegao u njemacku u ratu znaci čkapi
Jebe nam se za Turkovića i ostale...
samo su se znali....onako...iz grada....LOLCINA
U prolazu...:)
Pa šta još treba ? Da imaju snimke na kojima ubija zajedno sa njime ? Pa ako poznaje Turkovića, onda je garant i radio sa njime, a mi znamo da Tuković nije nikakav trgovac slatkišima.
montirano od Fahrudina Radoncica,bar 70%
70?....170 :D
pravda za Zijada!!!
Televisa Presenta Krecemo!
Jaooooooooo *** te pa sta je ovo WTF http://tinyurl.com/kp7mln2