Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žao mi je što se ne da adekvatan podsticaj ovakvim momcima, sportske stipendije, šta god..Općenito što se tiče borilačkih sportova, super način za kanalisanje energije, uvijek dođu sa dobrim rezultatima koji ne budu propračeni kako dolikuje.
Ako je folklor, što ste sigurno rekli u podrugljivom tonu, zaigrajte onda Vi pa da Vas vidimo. A što se mog komentara tiče ja sam mislila na sve borilačke sportove pa samim tim i na karate. Mnogo je bolje da se višak energije kanališe na ovaj način nego na razbojništvo na ulicama.
Generalizujem i smatram da je bolje osloboditi se viška energije u ringu nego na ulici. Dalje, dođu momci s medaljama i ništa..stipendije, podsticaj nula bodova. Za Denisa ne znam, ali eto očito se nije sportski ponio kako se da naslutiti iz Vašeg komentara ali ne treba on jedan da zasjeni ostale momke koji donose medalje i nemaju medijski prostor, nemaju sponzore,a sasvim su korektni.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo Zukane. Svaka cast.