Regionalni turnir u jiu-jitsi
75
Zlatnu medalju osvojili Vila, Klačar i Alić
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast nasim momcima, imamo previše talentovanih sportista , a premalo ulaganja u sport !
Momci su osvojili 1. mjesta na jakom takmičenju,a to što je mali naopako okrenuo zastavu je totalno nebitno u ovoj priči, bitno je da promoviše našu državu u pozitivnom smislu što ne možemo reći za sve naše "patriote", a on od promovisanja nema ništa jer nema podrške od strane vlasti... Svaka cast momci !
hajd' ne lupaj, nego čestitaj, nema boljeg od Vile na ovim prostorima, zapamti, za koju godinu...ih....A koliko ih ta ista država podržava , sreća je da se ikako i slikao sa istom, tako da ne pametuj sviju ti...:) pozdrav svim patriotama :)))))))
#asdf Sta si ti osvojio ovih dana momcino :D?
mog'o je mali "patriota" makar zastavu na pravu stranu okrenut'