Stadion Kamberovića polje
0
Zeničani dobili "B teren" sa novom travom
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SMAJLOVIC ITC i ALMY LJUBITELJI ZENICE ILI MODERNI ROBOVLASNICI!!!!???? SDA SDP sve je to isto samo se face mjenjaju!!!!!!! sve dok gradjani ne pocnu udarat politicare nista se nece promjeniti!!!!! TEREN JE EXTRA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odma veterani zauzeli !!! Ovo će djeca samo kroz ogradu gledat! Nema ovdje nade za mlade igrače!
Koji se *urac ljubomorni na nas a? mi imamo bilino polje , ljepse od sugavice i koseva zajedno imamo atletski teren , ljepsi od sugavice i koseva zajedno imamo B teren , ljepsi od sugavice i koseva zajedno pravi nam se fudbalski centar , ljepsi od , a ja vi nemate centra ... zato zacepiteeeee !!
glup si ;)
joj ovih .alija i fudbalski tereni im moraju biti zeleni e svasta cu jos vidjeti
sve je to fino i sjajno, ali gdje su oni klubovi iz Zenice :Željezničar, ZSK, Borac Tetovo. Nikad boljih uslova a nikad manje klubova, a ja se stvarno pitam gdje klubovi iz Sarajeva igraju i stvarno im se divim.
Hinovicu zelimo ti dugu strost i tesku bolest :)
Lijepa vijest. Samo naprijed Zenica
SMRDIŠ ZENICO
Bolić ovdje!!! xD
pa raspitaj se drug i ti za ovo sjeme pa posij da ti krava može pasti VIDI ŠTO JE FINA
ĐE ĆE NAŠE KRAVE SAD TRAVU PAST AKO NAM VOVU UMJETNU METNU ???
neobicno je ovo, mi ljudi smo navikli igrati po njivama..nevalja ovo
dzaba teren, dzaba trave opet ce ih Zeljo pregaziti
ITC Zenica= SDA Mafija