Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mama tvoja te polize po mudu a i mene hahahahah supak jedan
Wudu polizi me po mudu. :D
Bilo je oko šest i pol hiljada gledalaca nemojte pretjerivati. U avazu će staviti 9.
da vas nije slucajno bilo 20,ooo hiljada pa kako vas nije stid kad vam stadion prima 8.ooo hiljada..
MANIJAK yebem ti ja malo mame znas u paksu volimo mi tvoju mamu
navijanje osrednje do 75 minute e tad je pocelo ludilo ona dvojica papaka sto nisu htjela sjest su dobila svoje :) jebem ja mater onim na ulazu kako sporo pustaju 6000 majko mila sto ovi lazu bilo 14 000 a ovo za hz treba kazniti klub pa da vidimo :) oce li se tuci mangupi
serem vam se na portal 6000 puta
TOOO ZELJO IDEMO DO TITULE ABD
haha eki 6000, pa bilo je raje vise nego protiv sarajeva, a tamo napisu 10 000. nije ni bitno, grbavica u najboljem izdanju, MANIJACI svaka cast!!!! Volim te Zeljo! borac zadnje minute opet, smjesno... al pripremite se ljudi tek je krenulo bice toga puno vise... a oni sto su dobili po nosu necu ni da ih pominjem :)))))))
jebeni borac i jebena sudijska nadoknada i zadnje sekunde.. ne znam kakav je gol..al mogu samo zamislit u kojoj minuti produzetka su ga zabili i na kakav nacin..
FORZA VELEZ! HAJMO RODJENI!
Fakat koji pacenik ovo pise.. cuj 6000 lol. Al nema veze, zna se da kite rade na ovom sajtu.
NIJE TO BOLES RIJETKA NISU POSLJEDICE RATA...
hahahaha jako smijesno \"sarajevo x \" \" pred skoro sest hiljada gledalaca\" . . . Ne mogu da vjerujem da je osoba koja je objavila ovaj clanak toliko ljubomorna na uspjehe koje Željo postize pa objavljuje da je veceras na Grbavici bilo skoro 6 hiljada kada je samo za sjevernu tribinu prodano skoro 6 hiljada karata bez juzne koja je bila puna ( cc 3000-3500 gledalaca) i zapadne (cc 500 gledalaca) . . .
Sto Srbima prodadoste bodove je.bo vas otac