Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj Zejde, i ti budala. Ti zaista mislis da ce te Kvesic, Kisic i Radjo pustiti u olimpijski komitet??? ugorozio bi recimo Radji odlazak kcerke na jos jedne olimpijske igre u full akreditaciji, a drugoj dvojcu akreditacije za odlazak na neke igre, jer Taekando ima tog olimpijca za koju godinu pa mu smetate. pa pogledaj bolan sastav onih komisija, i zvanicnih tjela, sve neki podobni da cuvaju stolicu svetom trojstvu da jos malo naklepaju. Oni se s sportom susreli na koridi, a kamoli u kakvoj dvorani ili borilistu. Joj Zejde, i ti na pogresna vrata kucas.
Samo naprijed,jedino što nam ostaje da malo zaboravimo svakodnevnicu je sport.Lijepo ime Zejd,nisam dosad cuo :)
Većina BiH građana: Je li fudbal, nije, pusti me, šta me gnjaviš, imam ja svojih problema?! Rečenica koja najbolje objašnjava BiH mentalitet.
Kad bi se stvari jednim medijskim pozivom rješavale u BiH dolazili bi nam iz EU da se zaposle u BiH koja bismo država bili, ovako ništa.
Zejd, insan koji je napustio sve blagodati Stuttgarta, odnosno Njemacke (ciji je reprezentativac bio), na samon pocetku agresije na BiH - stavivsi se svim svojim bicem u odbranu zemlje sa kojom nikakvu "formalno-pravnu" vezu nije imao. Nakon rata, mogao se vratiti nazad u svoju domovinu, ali je odabrao nastavak borbe za ovu zemlju u vidu sklanjanja djece i omladine sa ulica i sprjecavanja kontaktna sa mnogobrojnim porocima koje "ulica" nudi. Veliki covjek u svakom pogledu.
U ovoj zemlji se poštuju zakoni samo kad je kazniti sirotinju!