Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fazlijin jaran
Hahaha, kakav kralj. A kad se samo sjetim onog Erica Moussanbanija. Dali frajeru nadimak \"the eel\". :D
nemojte na fazlu ,čovjeku malo podbacila dijabola i on predzadnji, ima još fore sad će pucati iz malokalibarke i popravit će se bit će zadnji
Sad će ovog pobjednika da kazne izbacivanjem zbog rasizma jer je crn­ču­gi rekao da mu tu nije mjesto i tako mu uvrijedio osjećanja. Pos­ere­m se ja na ova pravila kada se guraju de­bili na olimpijadu samo zato jer su crni i \"osjetljiva manjina\".
\"Možda nemam tehniku, ali imam snagu,\" dodao je Issaka . Eee jadan, ja ti snage! Zamalo se ne utopi! \"Kada je prošao ciljem Issaka se potpuno izmoren prevrnuo u vodu, \"
stive je vjerovatno mislio na fazlu,sdp-ovca...kakav bi tek on aplauz dobio da je uzeo veslo u svoje smirene ruke...
oplakha :d
Na žalost to nije bilo moguće, jer su ovi ispod njega zaboravili oružje kod kuće.
ovako je mogao i onaj nas snajperista, ono oko sokolovo da bude posljednji pa da mu pljescu
Avaz saznaje da je Fazla čitajuci komentare sa klix-a počeo pucati... Od muke! Oslobođjenje prenosi da su za vrijeme Fazlinog nastupa i sudije počele pucati... Od smijeha!
CNN prenosi da je Nigerijski veslač svoj olimpijski uspjeh proslavio u društvu Fazle, bob tima sa Jamajke i Eddie Edwards-a, poznatom pod nadimkom orao, kojem je Sarajevo 194-te ostalo u vrlo lijepom sjećanju.
@ Станоје.. .papak prestani pisat bugarskim pismom
Имам утисак да би ситуација била иста да је неко из филџанистана добио позив.
haha, cuj zamalo se utopio xD
Ljudina neki ocam