Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci nismo tako losi ni mi bili. fazliji je malo falilo.
Mi smo bolji od Austrijanaca,stim da oni nemaju Fazliju! lol Nedaj se Fazlija,buducnost je pred tobom! Al ja opet mislim da smo mogli dobitii medalju sa Mevlidom u disciplini:pucanje na zapadne ambasade lol :)
hahahahaha, dobar je memo :D...sine imas pojeftino naocala gdje god se okrenes, nemoj da ispadas budala, kupi sebi :D
naravno da bi, takvog med\'jeda kakav si ti :D
@... mozda bi na zimskoj nesto i upucao
Ha ha ha...Hajd\' sada javno napiši da si isp\'o g.l.u.p.!!!
hajde ti ponovi pročitaj nije Australija nego AUSTRIJA.
Novinarska neinformisanost. Australija osvojila zlato na 100 m sa preponama žene. Koji klocevi majko mila. Provjerite informacije prije puštanja. Kakvi ste to sportski novinari??? Ko Bilić .- da Bog sačuvaj.
cekamo OI u americi , pa tad mevlida saljemo .. do tad ce Fazlija uspjeti u svojim namjerama ...
Ja vam garantujem da cemo na slijedecoj Olimpijadi imati bolji rezultat ako samo izmiksamo postavu. Recimo, da Hajder puca iz puske, Fazlija Pliva, Ninkovicka trci itd.
ko vas ebe nemate marke za kifle...a ja na budzetu i primam platu sve ove godine...i onda odem malo na ekskurziju sa porodicom u London, Rio, Sydney, Peking itd... milina život...a vi fajront u dijasporu zaradjivati nam pare za buzet!!!!
aBd 2032 godina je moja. Tada cu biti u najboljim godinama za streljastvo
Definitivno se slažem u vezi Mevlida. Eno onaj Hrvat osvoji zlato, zato što mu je otac bio lovac i naučio ga pucat, a zamisli samo šta bi Mevlid radio tamo...Perverzija, nema tog glinenog goluba koji ne bi bio pogođen. Ne znam samo ima li negativnih bodova ako nastradaju i gledaoci, jer Mevlid kada se uživi puca na sve što hoda, gmiže, leti...
@... U pravu si, do mene..Mislio sam na 2020. Da nam Fazlija bude živ i zdrav, doći će medalje.
2018. je zimska olimpijada
Fazlija za 4 godine u Riu juriša na zlatnu medalju. Ako tu ne osvoji, pokušat će i 2018. godne (gdje god se održavala Olimpijada te godine).