Komentari (334)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na hrt nisu mogli prenositi dodjelu medalja, a hrvatska druga koji cinizam
nisu ovaj put smjeli da ih ne zadesi nesreca kao u kosarci sidjose pa se vise ne penju
Hrvati svakim svojim činom pokazuju kakav su narod u stvari. Prvo slavlje zbog proteranih i pobijenih srba, a sada isključuju prenos dodele medalja. Sta reci, koju poruku poslati?
Pre nekih petnaestak godina kosarkasi Hrvatske sidjose sa postolja u Atini i od tada se na isto ne popese vise.Veceras HTV prekida prenos dodalje medalja i Hrvati ne videse kako njihovi vaterpolisti primaju srebro(kao da je to neuspeh ili recimo posteno da su prvi u svetu jer je Srbija godinama van konkurencije sto se tice vaterpola).Drage moje komsije zapitajte se na osnovu ova dva primera iskonske mrznje sa kime ste i kada vezali zastave u cvoroveasto danas govorite opcina,nogomet,izocan,nazocan,hlace i sl.kada su svi vasi vekovima govorili opstina,fudbal,prsutan,odsutan,pantalone i sl.Prst na celo.
da sam sharan, isprichao bih ti prichu
HRT prekinuo prenos dodjele medalja,smetljari ostaju smetljari,pa cak i prema svojoj ekipi ,to je ta kultura ,hahahahaa,klosari
Zar vi smrde gledate BiH i Hrvatske kanale???
Što su se smrde opustile...ko pred Oluju...
Хвала пуно комшије, надам се да ћете и ви некада имати репрезентацију да и вас можемо доминирати. Али немате ни репку тако да вас немамо ни на радару :)
Sa kojim ja dbl zivim jb vas oni nasli im cestitat i ulizivat. Nikad moji pojedini bosnjaci pameti necete doci. I uvijek cu izmedu hrv i srb navijat za hrvate uvijek!!!
ja ne vidim sto bi navijao za reprezentaciju drugih zemalja u bilo kom sportu.
Hrvati svaka čast
cestitam sve najbolje i naprijed momci.
Svaka čast komšijama, a susjedima više sreće drugi put, časno su se borili i pošteno izgubili od boljih :)
Hrvatska na aparatima !
najbolje od svega je to što su u finalu i jedni i drugi bili naši, a ostatka svijeta nema nigdje ... a srbiji, naravno, čestitke :-)
Hrvati se ponadali da ce Holbruk zavrsiti sa Milosevicem rezultat.
Prvaci svijeta, a imaju jedino izlaz na more nezsposlenih
SVAKA CAST KOMSIJE ....JEDNI ZLATO ...DRUGI SREBRO.......IPAK JE TO SVJETSKO PRVENSTVO......NIJE MALA STVAR...AFERIM
Mogu da razumem da se prepucavate za fudbal, oni odvratni i umisljeni fudbaleri i nisu za bolje, ali VATERPOLISTE ne dirajte!!! To su sve ljudine, pravi sportisti i ne treba ih uplitati u ova dnevnopolitička s®anja. Glavni krivac za ovako losu igru Hrvata je glup@ča Kolinda &co koji su ovaj meč predstavili kao nastavak rata i naravno da su ovi mladi i neiskusni igrači izgoreli u želji. Ima li ona grama mozga da poredi ovo sa olujom i ostalim užasima 90-ih godina???
"Poštovani Hrvatski vaterpolski reprezentativci, s velikim ponosom pratimo vaše uspjehe na FINA Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Čestitamo vam na ulasku u finale i plasmanu na Olimpijske igre Rio 2016., koje ste ostvarili kao prva momčad iz Hrvatske. U DANIMA KAD SLAVIMO POBJEDU I SJEĆAMO SE NAŠIH BRANITELJA VAŠE USPJEHE SLAVIMO S POSEBNIM VESELJEM. U ime Republike Hrvatske želim vam uspjeh u finalu i zahvaljujem na srčanosti i promociji naše domovine", zaključila je Kolinda.
Koji apsurd- srbi nemaju more a bolje plivaju od hrvata..
Pola iz Srb reprezentacije su iz Herceg Novog (koji ima more), a i jasno je kako se tamo ljudi izjašnjavaju. Inače pogrešno shvatanje je da je najvažnije more, najvažnija je taktika, snaga i timski rad. I Mađarska je među najboljima, a nema more. Plivanje jeste važno, ali nije presudno.
Srbija prvak svijeta u vaterpolu 2015. godine. Hrvatska druga u svijetu u vaterpolu 2015. godine. Zlato i srebro u vaterpolu za Srbiju i Hrvatsku. Vau! Dvije tako male države, a sve medalje uzeše! U zdravom tijelu, zdrav duh! Bravo!