Mogu da razumem da se prepucavate za fudbal, oni odvratni i umisljeni fudbaleri i nisu za bolje, ali VATERPOLISTE ne dirajte!!! To su sve ljudine, pravi sportisti i ne treba ih uplitati u ova dnevnopolitička s®anja. Glavni krivac za ovako losu igru Hrvata je glup@ča Kolinda &co koji su ovaj meč predstavili kao nastavak rata i naravno da su ovi mladi i neiskusni igrači izgoreli u želji. Ima li ona grama mozga da poredi ovo sa olujom i ostalim užasima 90-ih godina???
mislim da je gdja Glabam Kitarevic tetkica shovinistca, al nisam nigdje vidio izjavu u ovom kontekstu, a ako ima baci link. al jesam sad u Blicu vdio naslov tipa ''srpska vaterpolo oluja ili nesto slicno.
"Poštovani Hrvatski vaterpolski reprezentativci, s velikim ponosom pratimo vaše uspjehe na FINA Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Čestitamo vam na ulasku u finale i plasmanu na Olimpijske igre Rio 2016., koje ste ostvarili kao prva momčad iz Hrvatske. U DANIMA KAD SLAVIMO POBJEDU I SJEĆAMO SE NAŠIH BRANITELJA VAŠE USPJEHE SLAVIMO S POSEBNIM VESELJEM. U ime Republike Hrvatske želim vam uspjeh u finalu i zahvaljujem na srčanosti i promociji naše domovine", zaključila je Kolinda.
Prikaži sve komentare (334)