Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VK Mladost se piše velikim slovom.
a imate li komentare na danasnji rezultat koji su postigli kadeti GKVS?
Cuj 2000 medalja :DDD i prvaci kantonalne lige hahahaha. Pa neka igraju sa Mladosti ili Jugom ili bilo kojom ekipom iz Srbije, Hrvatske ili Crne Gore , pa da onda napisete clanak kako se umjesto vaterpola igrala kosarka al na jedan gol. Ok razumijem da je vaterpolo i plivanje kod nas tek na zacetku, al se ostavite ovakvih pretencioznih naslova i clanaka. Kakvih crnih 2000 medalja cuj prvaci kantonalne lige, cuj pobijedili 27:2!!
ne znam kako jedan ovakav \"prestižni\" portal može uzeti sebi za pravo i postavljati fotografije koje nemaju veze sa današnjim utakmicama.. po svemu sudeći ovo je obično propagiranje GKVS-a i nije uredu da se pojavljuju vijesti koje nisu informativnog, već čisto propagandnog karaktera. razumijem da se radi o parama ovdje, ali pokusajte biti malo diskretniji. HVALA :)