Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cujd vha dodje na klupu selektora hahah jeste li vi normalni ba na klupu koga ba Bone?? pa zar to postoji???
sta jedete govna velezovci, citava drzava vas gotivi i simpatise al ko vas jebe kad su vam lopovi u klubu, kako ne shvatate realnost pa ne moze velez nikad vise biti ono sto je bio kad selektira igrace iz jedne jebene ulice, a jos se nema para sto je danas slucaj u citavoj drzavi. Ne kontam sto vam je vaha kriv kako vam to on moze pomoc matere vam, da on tamo radi i zaradjuje i da vama salje, a vasi da kradu pa nije ni on glup. Umjesto da kazete ''vaha majstore hvala ti za ono sto si nam ostavio u amanet i hvala ti sto si velezu dao takvu istoriju, a ovim nasim lopovima jebemo mater...'' Pa vidjeli ste sta nama Hadžibegic uradi, pa zar on nebi trebo da pomogne sarajevo jer ima para sigurno ko vaha a i gotivi klub kako on kaze, al da je valjo i da je posten sigurno bi jos bio direktor.Danas ti niko nece pomoci majstore dok sam sebi nekako ne pomognes, a kako........
Mostarac-Velez smardu smrdljivi sta si ti u zivotu postigo ojha ti si cetnik 1/1 kenjac dobro si reko "Bosanci mogu sve oprostiti osim uspjeha" tito vas ne yebo dragi jel vam to ni Vaha ne valja pa sta hocete yebem vas u te banditske mozgove.....
ADRIIIIIIIIIAAANOOOO
vaha pederu napusi se velezu
Jej Mostarac-Velez, jel to po tebi negativna osobina sto je neko zbriso iz rata?? A jesi mi pametan, rodila mama kretena!!!! Vaha legendo tebi svaka cast. A Bosanci mogu sve da oproste sem uspjeha. A ti si Boga mi uspio.
Svaka cast. Prosao je rat moramo ici dalje moramo samo tako gledati. Pozdrav
hm da je dobio orden ok hajde moraju malo strance promovirati za koju godinu su ponovo izbori al sto ga hakaju francuski novinari i sto se sprdaju na njegov racun na tv u france hehehehe sega :)
STA JE ON LEGENDA? PA PRVI JE POBJEGO IZ MOSTARA ZA VRIJEME RATA JOS SA SRBIMA I JNA.NIJE DAO MARKE VELEZU DA SE IZVUCE I 2 LIGE VISE.POVUKO SE U FRANCUSKU ZBOG NACIONALNIH RAZLOGA A NE ZBOG TRENERSKOGA USPJEHA(ZENA MU JE HRVATICA I OCE BITI NEUTRALAN)A TA ISTA FRANCUSKA JE SRBIMA SESTRA(NAJVECA NEPRIJATELJSKA ZEMLJA BOSNE JE BRITANIJA I FRANCUSKA,MITERAND I NJEGOVO SLJETANJE U SPLITU KAD SU TREBALI AMERI BOMBARDIRATI BOSANSKE SRBE...)E JEBO ON SVOJU MATER ZAJEDNO SA FRANCUZIMA!!!!!!!
treba mu dici spmeniku u mostaru ,legenda!
Svaka cast majstore!
Bravo Vaha! pusti i onog ibisevica da zaigra koju!
Jebem ga skrta i zamjeram mu sto je dao Zelji 3 gola u finalu kupa SFRJ:A za ovaj orden svaka mu cast.Najveci uspjeh je napravio sa LilOM mislim na klub ne mislim na tamo neku lilu.
Ma on je šupak isto kao i Osim i Sušić,ko fol vole BIH a samo nešto kritikuju,izvlače se.Jedino Baki skidam kapu a što se tiče mene Vaha i ostala gamad nemaju ništa sa BiH. Zna se ko voli Bosnu i dosta je izvlakuše. Hajmo Bosno..........................
eh steta sto je kupio u psg onog cetnika ljuboju. vaha ima visu minutazu na fr tv nego sirak.