Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maltretiranje naroda. Na planine pa neka trce.
Ma ja sishu u usta i mahalaj po kafama citav dan...u tome su dobri bosnjaci....i naravno i u uzimanju para na lafinu..
Neka trce na Kosevu 100 krugova.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Trci ba na Vilsu
“Svako neka donese sud za sebe, ali ako želimo ići u korak sa svijetom i ugledati se na civilizovana društva, čak bi se broj cestovnih utrka u glavnom gradu, ali i drugim gradovima širom Bosne i Hercegovine trebao čak i povećati.” HAHAHAHAHA!! Ako na Zapadu pocnu gradjani skakat na glavu iz stanova znaci i mi cemo morat da budemo kul i u trendu😂😂😂😂
Ovdje je najmanje bitno trcanje i sport, vise im je bitno uslikat se za instagram. A bolje da im u pozadini slike bude centar grada nego neko brdo ili priroda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nisu problem samo trke (trčanje). Istražite molim vas i druge razloge blokiranja saobraćaja, pa koliko je to ukupno.
nema više smisla da se grad blokira svako malo zbog parada i ovih događaja.neka neka trče gdje hoce ali ovo više nema smisla.
Pa se pitamo otkud sve veci broj gojaznih,secernom bolesti i visokim krvnim pritiskom. Fizicka aktivnost je veoma znacajna u prevenciji navedenih bolesti.Ljudi moji pokrenimo se. Ovakve trke podrzavam u potpunosti. Bolje i ovako da se blokira saobracaj nego gey paradom.
Stop maltretiranju gradjana koji zive u centru. Imate Vilsonovo, onaj put od Ilidze do Hrasnice ili planine, a mogu I Cevljanovici.....Zbog vas stotinjak ispasta 100 hiljada. Dosta je!!!!!
Jbt mi imamo rješenje što izmišljamo toplu vodu...Bjelašnuca,Igman,Trebević itd... hem zdrav zrak nikome NE smetaš trči dok ti nige NE otpadnu...ali jok bolje njih 100 da maltretira nas 300.000 i to je kao OK !!!! Ma MRŠ u 3P.materine i vi ivaš
Halo ba, o cemu pišete, ja trebam da krenem svojim poslom ili sa porodicom iz grada, NIJE MI DOZVOLJENO!!! Halo ba, pa nisam ja zatvorenik, ali mi zabrane napuštanje mjesta boravka/prebivališta. To nije u redu.
I zaboravih napisati, ja nisam nikakva debela osoba, bavim se svojim sportom, znaci ne uništava automobil moje zdravlje pa da moram SA NJIMA trcati, ali imam svojih obaveza i planova, ali mi nije dozvoljeno napuštanje mjesta stanovanja automobilom dok oni trce, što nije u redu!
Bravo za sportski nastrojene muskarce i zene ! Bravo za sve koji paze sta jedu ! Ali vec ako se pozivate na zdrav zivot koja je logika trcati po gradu punom izduvnih gasova automobila i trcati po asfaltu/betonu ?! Zar nije zdravije za pluca trcati po planini a za zglobove trcanje po zemlji/travi ? Slikanje je najbitnije danas po centru grada !
Halo ba, o cemu pišete, ja trebam da krenem svojim poslom ili sa porodicom iz grada, NIJE MI DOZVOLJENO!!! Halo ba, pa nisam ja zatvorenik, ali mi zabrane napuštanje mjesta boravka/prebivališta. To nije u redu.
U Evropi nikom ne smeta. Ne kmečite.
je li utrka ili trka? utrčati ili trčati?
Nasem narodu sve smeta a ko jenama ugodio taj se nije rodio
Samo zatvori prozor i upali klimu , pretili vlasnice automobila od 25000 km kojemu se dive komšije .
Ovo influenseri trce i youtuberi odnosno lezihljebovici pito bi ga ja poslije 8 sati stajanja na poslu bil trco
Samo nek se trci