Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ccc. zablude, zablude, ali mi kao narod smo pesimisticni. ali sta cemo biti kada mujezinovica smatraju nasim "boljim" igracem. bruka.
Hajde nemojte ovdje sada crnjake prosipati. Vazno je ucestvovati, zar ne. Mislim da je veliki uspjeh sto je repka izborila ucesce na EP. Ja vam drzim palceve momci, budite jaki i dobro mi stojte;)
stari moj ima da poderemo sve ko vrece krompira.. publika ce nam biti 6-i igrac.. ima bosanace u svedskoj ko pljeve..
sa ovakom ekipom mozemo dobiti Albaniju.....ali Albanije nema na evropskom prvenstvu...uh
jebes stare, daj mlade!!!!!!!
sad bi ja otkazao nastup na ep u dzabe trosit pare bez nene kao da nema pola ekpie a firic kao stabilan kosarkas uvijek je potreban i zato vec slatko i unaprijed ISPALI SMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
grupa nam je uzas.. ljudi nisu ni svjesni kolko je slovenija jaka. jaci su od nas pet puta. da nam ja michael jordan ne bi bilo nista bolje... s ovom dvojicom ili bez njih svejedno nemamo sanse..
bez te dvojice nasa reprezentacija se je@nula vise puta tako da ne ocekujmo puno ratna generacija je ono sto nam drzi rezultat uz pomoc jedno dva tri nova igraca