Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
test
Ja i Dzevad smo najjaci ovdje! ;) Vi kojima smeta Dzevadovo lijepo i junacko ime: Zatvorite svoja prljava i nepristojna usta tj. tastature i ne pokazujte na svakom koraku koliko ste primitivni i jadni! Turci, koje ne volim puno, ali ih postujem, naucili su vas bili da prestanete biti hajvani i periodno vas ucinjeli insanima. Moramo vas opet pod cizmu! JASNO marvo?
ovaj covjek je najbolji na svijetu...puno srece razvali sve protivnike...
A sigurno nisu trećerazredni borci, niti jedan od njih. Dževad je dobar, ali mislim da bi trebao bolji tim naći za treniranje, a to se posebno na sparing partnere odnosi.
pa ovim vlasima nikad nista nepase ,pa npokazite vi svoje sportase iz smrdske nako imate koga,vi neshvatate da ste genetski blize Turcima nego ijedan narod na Balkanu jer su vam seke i mame davno pod Turcima bile..biti poturcen i primiti Islam su tazne stvari ....ako je Majkl DZekson primio Islam nemora znaciti da je Turak a srbi sa podrucja BIH su vecinom genetski Turci sto ih malo dize vise od divljaka .da vas nisu Turci tako rasplodili i danas bi skakali po brsima jeduci korijenje i sirovo meso......bravo za DZevada --majstor nema se sta reci
jel ovo sjedeca odbojka, uopste nema rada nogama.
poturak... MUAHHAHAAAAHHAAAAAA.... balye, ovo je zivi dokaz da ste poturceni.
bez veze, dva trećerazredna borca. obične dvije vreće g.o.v.a.n.a
Pa dobro, barem napišite pravilno za koju je organizaciju potpisao. \"Show Time\" je TV kuća, a \"It\'s Showtime\" je organizacija za koju je potpisao.
tu ces i zavrsiti
Ja sam se borio u Japanu
muahahahaaahaahahahahahaha lol jbt hahahaha cevap poturica muahhahaaaaaaah lollololahahahahahahah pa preizme mu sve govori poturica hahaahahah i jos nekakav cevap ahahaha
lijepo prezime pokazuje sta je zapravo on i njegova nacija!
poturak ili poturica.... isto srannjje prezime mu lezi odlicno.
badr hari je gadjao nekog drugog rukavicom...vjeruj meni :)..