Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maskota. Sramota za boks i sport u generalu. Simpaticno je svo to glupiranje, izvodjenje, plesanje, lupkanje po stomaku na press konferencijama, ali ne prilici jednom prvaku teske kategorije plemenitog sporta kakav je boks. Da je kecer pa i nekako...
Sutra će ih tražiti nazad. Nije u vinklu ovih dana.
Koja budaletina, ali stvari idu onako kako su morale ići. Što bi rekli kod nas, niko nije od sebe utek'o.
E kad bi vratio i lovu e onda bi se moglo reći da se oporavlja.Ovako sve je to šuplja priča.Njemu keš,titule Kličku,onda opet revanš,pa opet keš...Biks je odavno na dnu.UFC je mjerilo nečije snage i vještine.Tamo bi ovi narkomani i manekeni pali za 20 sekundi.
Da ga poslat mjesec dana u nasoj vladi, pa da se tamo oporavlja mlacenjem njih.
Kad se papak para dočepa pa skonta da ni sa parama nije ništa manje papak i padne u depresiju