Komentari (227)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
polufinale dosta, tebi svaka cast.. bit ce uspjeha aBd!
@kikser55 Allah najbolje zna.
@kikser55 OVO JE veliki rezultat ...............TUKA legendo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne kontam zašto ti sportaši uopće treniraju i toliko se muče kad već Bog određuje rezultate unaprijed. Izgleda da najviše voli Amerikance, iako ih ostatak svijeta mrzi.
On daje ono sto je tebi uskratio.
to su izmislili primitivni narodi koji nisu imalu druga objasnjenja za pojave u zivotu pa je tako bilo lakse. sad smo dovoljno inteligentni da pocnemo prihvatati spostvene neuspjehe. ovo se moze prenjeti i na socijalnu situaciju u zemlje gdje krivimo ave druge a sebe ne. pih
Uspjeh i neuspjeh zavise od spleta okolnosti u kojem su naravno trud, rad, talenat, finansijski uslovi, podrška društva, fizička i mentalna snaga i slično. Boga tu nema. Tuku gotivim maksimalno, vidi se da je to korektan i vrijedan momak, izuzetan talenat i siguran sam da su pred njim veliki rezultati. Da sportski rezultati zavise od Boga, niko ne bi trenirao, nego bi svi bili u crvkama i džamijama, a onda bi Bog birao ko se bolje moli i određivao pobjednika.
et kad napisu ovo je vise nego uspjeh..pa jest uspjeh al moze i bolje..jbte pa bolje rec nije lose al moze puno bolje vratit se u dvoranu i na stazu i trenirat i trazit nove metode da se popravi ta forma...jbte isto ko da kazu et ovo si uspio i nemoj vise boga ti...koji smo mi debili majko mila..nismo ni zasluzili bolje
Svaka Amelu čast na svemu, ali on po formi iz ove godine nije ni zaslužio to. Njegova najbolja godina u karijeri je bila 2015. i eto šteta je što je nije uspio ponovo uhvatiti. Tuka ima 25 godina, a ludi komentatori na BHT-u govore kako je još Olimpijada pred njim, a on ima još samo priliku na sljedećim OI da pokuša uzeti medalju, jer će imati 29 godina.
Podržite nas Lajkom https://www.facebook.com/U%C5%BEivo-Sa-BiH-Cesta-143594616077357/
Podržite nas Lajkom https://www.facebook.com/U%C5%BEivo-Sa-BiH-Cesta-143594616077357/
Da ti hoces trcat, a usta ne otvarat.
Ti si Car Amele. Da si kojim slučajem Istočnjak možda bi te kvazi sarajlije više gotivili. Glavu gore i samo šamaraj dalje.
Bog ne trči, trči Amel Tuka.
Bogohuljenje. Gdje je vise ta inkvizicija. Cijoooo!:)
Dobro, bog piči, Amel samo trči. Npr. u fudbalu bog (Ibra) dribla i zabija golove, ostali samo igraju dodave.
Ćurka ispao, Džumi se čvrsto drži dna,... mi uzeli tri medalje.... Ahahahahaha!!!
Ti si tu najvise doprinjeo uz mali ekran
@unmibh Čemu?Prvom, drugom ili trećem ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pusti boga, uhvati se treninga i poboljsaj taktiku. Doci ce i bolji rezultati.
To je to. I drzavo odrijesi kesu ako hoces rellamu u svijetu.
@FNM bit će kandidat SDA na izborima za dvije godine, slušaj šta ti kažem
Postaje naporan,isto ko onaj Babic sto vodi Hr. rukometase.Ali on hajde makar o sebi prica,ja bih se na mjestu onih rukometasa osjecao uvrijedjenim kad cujem sta ona budala prica.
Ako si čeko na neku natprirodnu silu da ti pomogne, onda si se zajebo. U se i u svoje kljuse!
bice bolje Amele..na greskama se uci i ne smije se niko podcjenjivati na velikim takmicenjima
Imam osjecaj da se previse uzdas u boga. Previse da je na granici ukusa, da ne upotrijebim drugu rijec. uzdaj se u sebe. Mozda si malo previse vremena potrosio na kojekakve prijeme i slikanja. Vjerujem u tebe i bice jos dobrih rezultata.