Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da i ja sam ovako isto imao priliku da vodim program, dok su svi skandirali moje ime glasno, djevojke su trazile da se slikaju samnom dok su muskarci ljubomorno gledali. Ali nazalost me stara probudi da idem na posao, bilo je tako stvarno.
Nek ste živi i zdravi momci, želim vam još puno uspjeha!
Sve je to dobro ali bi Amel Tuka malo više trebao da se sprema za Olimpijadu nego da se sada medijski zajebava. Da se ne pokaje jer ovde ako jednom zajebeš stvar nisi nikad ni valjao. Očit je primjer gospodin Safet Sušić.
Dobroje:::: svoj komentar nisam napisao da bi se takvi debili pecali Moj komentar je podrska nasim sportistima a ima ih hvala bogu u trocifrenim brojevima Po pitanju humanitarnosti i po pitanju da bude uzor djeci A kada si vec zario i da ti kazem Imate Djokovica i kapa dole Koga imate jos??? Imate NBA igrace koji se uzdizu time da trose po 20.000e za noc po splavovima i td i td Jeli to taj uzor???
Dobroje:::: da sam provokator nisam,zbilja nisam A da jesam bio bih garant pod nekim izmisljenim nikname a nebih bio pod svojim punim imenom i prezimenom. E sad!! Redovno i svakodnevno citam i srpske novine kao kurir.rs I fakat nikada neprocita niti jedan clanak o Srpskom sportisti uradio je ovo ili ono dao za lijecenje tom i tom djetetu donirao za ovo ili ono osim Djokovica I rekao sam za njega kapa dole moze mu se Srbija klanjat a hvala mu i u moje ime sto je pomogao i Bosni sa onim donacijama za poplavu A ja znam da Srbija ima dobrih sportista ali imali u tim sportistima dobrih ljudi??? I fakat se zakaci bezveze na mene i na moj komentar podrske nasim sportistima Niti sam nacionalista niti sam necovjek cist obraz cista dusa Ako je grijeh sto nevolim srboCetnike E onda imam i ja grijeh Ako si i ti srboCetnik odjebaus u skokovima A ako si cist Srbin cistog obraza i ciste duse eto izvinjavam se sto te nazva debil
Mozda si upravu da nemam sjajno misljenje o toj Srbiji a imam i razlog Vode je srboCetnici sve dok se nebude cuo glas dobrih pravoslavaca dobrih Srbijanaca vjerovatno ce veci dio regiona misliti isto ovako i nemati sjajno misljenje o Srbiji A ja sam ubjedjen da Srbija ima dobar kapacitet dobrih ljudi i mozda i vecinski Ali im se glas nemoze cut Sve dok Srbija ignorise i zaobilazi i neuzima krivicu na sebe jedne Srebrenice jedne zive lomace u Visegradu jedne jame Tomasice mogo bi i ja tebi sad brojat tri noci i tri dana ,ali necu Sve dok na kormilo Srbije nezasjedne covjek poput Cedomira Jovanovica nazalost tako ce biti Danas njemacka nebi bila njemacka da nije prihvatila svoje zlocine Vucic je zlo za region mozda on ima svojih nekih dobri ideja ali ima i losu istoriju Pruza ruku pomirenja a mozda mu i krvava Bio je dobrovoljac To nije tajna Mi Bosanci netrazimo pravdu za poginule borce ako je rat znaci i gine se Ali trazimo pravdu za neduznu djecu neduzne ubijene neduzne silovane
Veliki sportisti,veliki ljudi,veliki domoljubi! Trebalo bi napraviti redovnu godisnju manifestaciju gdje ce se uspjesni sportisti BiH druziti sa djecom i građanima BiH,jer su mnogim od djece upravo oni uzor i mogu biti odlican putokaz da se uz mukotrpan rad mogu postici veliki rezultati. Pohvale za ovaj trojac i dogodine da se prositi ekipa.
Gdje su Dzeko i Mali Pjanjic?
Gdje su Dzeko i Mali Pjanjic?
Vala sto mi Bosanci imamo sportske ljudine, nema vala niko, moze nam cijeli balkan a i sire zavidit na tome,lijepi,zgodni,pametni,humanitarci, Kako smo mala zemlja i kako smo nazalost podjeljeni ali na tom polju smo jaki Hvala zmajevi i zmajici i zmajice sve sto pruzate za ovu napacenu Bosansku naciju
dobroje Mi znamo cijeniti svoje i prave vrijednosti. Reci mi zbog čega u jednom Negotinu oslikavaju murale sa likovima Principa i Draže Mihailovića, umjesto recimo Đokovića, vaterpolista?
Bolesno društvo koje veliča ubice i ratne zločince. Lijepa budućnost vas čeka...
sta radi ovaj mali kepec, medju ovom dvojicom legendi?
Teletovic ljudina
Znate li onu priču kad su četnici klali Bošnjake u višegradu i kad su došli do jednog Bošnjaka koji im je bio nastavnik u osnovnoj školi, jedan s*bin četnik je rekao on je bio dobar, njemu ćemo samo metak u čelo. Bošnjaci, ovim vam želim reći, iako vi to i sami znate, s kim živite, mi smo te pacove (s*be) protjerali, vrijeme je da i vi!
9. Slika HAHAHAHAHAHAH