Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogo smo jaki!
Ma imamo mi jos jednog sto se takmici za nase drage komsije iz Srbije. Pa imamo i jos jednog sto se takmici za lijepu nasu( ne znam je li stigao i on u Rio). Bosanci daleko najbolji.
bosanske stijene
Ovo bacanje u dalj je prije na selima bilo popularno. Znalo se u selu ko moze najvise da baci, a onda bi neko iz drugog sela dosao i izazvao, pa je onda moralo odbraniti obraz sela. Moglo bi se reci da je ovo bacanje u dalj kod nas bilo popularno, barem u istocnoj hercegovini.