Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je sve propalo, kad se sve raspalo i protjeralo, sjetili se da TREBA nešto uciniti za naš jadni sport. Cestitke
Zasto su sportski klubovi "povlasteni" porezni duznici? I ko moze garantovati da nece nastaviti sa dosadasnjom praksom netrensparentnog poslovanja? Dok privatne investice, bilo strane bilo domace, ne udju u klubove, i dok se ne uvede reda, nema pravog iskoraka ni boljeg sporta u BiH.
mamu vam vasu ovo je zakon za spas sarajevskih klubova. gdje je bio parlament kada je KK Sloboda Dita ugasena? Sto tada nisu priskocili u pomoc? Sada kada KK Bosna treba da podje putem Slobode one otpisuju dug
Ma sta je tu dobro,to je cist kriminal!!! Vi ste zloupotrebili pare od naroda i poreskih obaveznika...Kome je i koliko para davano? NPR. Ja dam u klub 10000 KM a oni su duzni da mi refundiraju 3000 KM.I sada ste tim gestom i legalno meni oprostili 3000 KM... Ali neka,istraziva cete vi tu zloupotrebu u 2020.Isti sablon je koristen i u regionu ali BiH uvek zaostaje!!!