Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@tenniser nisi ti dobar, ko prica o rodicku
Kakav ba Rodik, jeste pjani :) Covjek je letva na zemlji...
Ne znam za Andy-a, cini mi se da bi ga Gonzales dobro mogao razguliti u 1/4, no ako ga prodje, onda je definitivno kandidat za finalnu pobjedu, cudilo bi me ipak gledajuci Gonzalesa od pocetka turnira, koji igra kao buduci pobjednik. Licno bih volio da ove godine naslov uzme Federer, sad kad je Nadal out, samo je do njega, sad il\' nkad.
ovaj Roland Garros je Andyev :( iako navijam za Federera mislim da ce Andy osvojiti.. GOOOOOOOOOOOOO ROOOOOOGERERRRRRRRR GOOOOO
Vamos Rafa !!!! Fedex good luck !!!
sansa za fedexa da se vrati :D:D:D:D