Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Добар је Рафа,добар...
Ko se to nasladjije,ja postujem Rafu,a Noleta obozavam...ovdje se samo Bosnje nasladjuju niko vise.Pakost tako se to zove.
Mnogi se Vi nasladjujete Rafinom porazu i to prvenstveno radi Noleta, ali to je smjesno.....Rafa ce vec u Indian Wellsu to dokazat, mislim da je VTR jako dobro odigrao, bili su tu svi udarci FH, BH, passing shot, voleji samo je bila stvar u njegovom kretanju sto je i razumljivo poslije toliko vremene i povrede koljena. Kretao se onoliko koliko mu je to dozvoljavala povreda za pocetak i sami koji ste gledali meceve vidjelo se da rafa kad HOĆE on zabljesne i to strasno, za mene ovo nista nije cudnoo bice on itekako spreman za ostatak sezone....
hvala ti Nole za sve!
vajdu ga prvo Djokoviću pa ostalima , otpade izgubljeni
bih,nekada fakat ne mogu a da se nezapitam kuda vodi ovaj svijet kada ovakvu omladinu imamo..sve je to zadojeno nacionalizmom i mrznjom i zavisti,kakve veze ima djokovic s ovim mecom apsolutno nikakve jedina zajdnicka tacka je ta sto i on igra tenis i to odlicno.da se razumijemo ja sam musliman ali sport i vjeru nikada ne mijesam.prema tome vi zadojeni pacenici pod hitno se lijecite jer ce te puknuti od ljubomore i zavist..nadalu zelim sve naj a moj favorit za osvajanje velikih naslova je federer i endi,djokovic ce biti tu negdije ali ove godine je uzeo jedan trofej i nece vise ni jedan zapamtite;)
Dobro je da predstavnik nasih predaka Djokovic nije igrao.Postedio nas je grickanje m.uda,cime je BiH 24% (malo manje ali da zaokruzimo) sport postigao ogroman uspijeh
Dobar pocetak za Nadala nakon pauze. Bitno je samo da se povreda ne vrati, a za njega ima vremena. Zeballos je sigurno igrao dobar tenis i zasluzeno pobijedio. Kao i uvijek, Rafa je od srca cestitao boljem protivniku.
Rafa ce citavu ovu sezonu traziti sebe i formu ,dugo je bio izvan terena a to u ovom sportu je neoprostivo... u ovoj godini od Nadala nema sasvim sigurno nekih znacajniijih rezultata ! za @ing Tjesi se cmaru ,gledajuci sjedecu odbojku za invalide hehehe !
j,e,b,a,s,e te koljena..da nije toga nikad onaj smrdin prvog mjesta vidio ne bi