Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kod nas se nebi ni znali ovako veseliti !!!! Naši sportaši donesu zlato pa ih niko edočeka na aerodromu....užas !!! Pravo sam razočarana !!!
ko ba donese zlato?????
lik555 upravo si potvrdio koliko si upoznat i zainteresovan za rezultate naših sportista !!!!! ti znaš da postoji samo fudbal!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne mogu prežaliti...što su naši bukvalno otjerali ovog momka iz BiH... Da su čobani podržali momka slavila bi Bosna sinoć.....
da je ostao u bosni,marin bi igrao chelengere ko dzumhur.pa nije sve u talentu.treba ti dobra skola i trener.pa vise od pola repke bh poniklo vani ti sve govori kako se van bh bolje radi sa sportistima
Zar je mogoce da se u Zagrebu raduju pobjedi momka iz BiH :)
zašto ne bi kada su ga oni finansirali i podržali !!! Našima je bio nebitan!!!! užas....banda od bosanskih političara !!!!!
slazem se i to :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Je8ote... Covjek zaradi 3 miliona dolara a ovi se ovako vesele... Nekontam...