Trosatna drama u Wimbledonu
0
Venus jedva dobila veteranku Date-Krumm
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebo si staviti nick Džipanza , vidis da je igrala Venus konjino matora
Japanka je prvi set briljirala ali neda se Serena,stara kajla.
Cuj kako da navija za serenu?Da nece za mlitavu Woznijacki? Ona je najbolja igracica u zadnjih 10 godina. Inace ne pratim zenski tenis, ali ovaj danasnji mec izmedju Venus i Date Krum je bio odlican, na razini muskog tenisa!
jbt ,kako možeš navijati za serenu....!??????????????\'
Wimbledon ove godine predobro poceo. Dosta meceva sam pregledao, svi su na visokom nivou. A danasnji izmedju ove dvije \"žene\" je fenomenalan. U muskom navijam za Rafu, koji tuce trenutno ovog Amera, a kod djevojaka za drugu sestru Wiliams (Serenu)