Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad mi vlastitim sredstvima i znanjem "stvorimo" vrhunskog sportasa, onda cemo imati pravo svojatati tudje uspjehe. Dotad je Marininovo mjesto rodjenja tek nebitan biografski detalj. Nikako materijal za naslov clanka. Osim ako nisi Klix.
Sto niste prigovarali Spahicu rodjenom Dubrovcaninu sto igra za BiH,a ne za Hrvatsku.
Hercegovac ili bosanac je regionalna pripadnost mi smo hrvati katolici
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Glup naslov do bola!!
Libo nekog sto je on hercegovac kad nastupa pod zastavom hrvatske. Jel to mozda treba da navijam za njeg jer je rodjen u hercegovini? Mislim sta ovi nasi mediji pumpaju ove sportiste koji su rodjeni u BIH, a nastupaju za druge reprezentacije. Pa onda naslovi ovakvog tipa.
Al ja postujem njegovu odluku. Covjek je i sam priznao da ovdje nije imao nikakvih sansi da uspije. Rekao je kako je morao otici u hrvatsku da nastupa za njih jer mu je to bila jedina sansa. Uostalom koliko je samo mladih sportista napustilo BIH....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jebiiii Čilaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!
Nit Hrvat nit Bosanac, Skutorcina prava :D
Hajde da slavimo večeras sa susjedima
čekaju se komentari posle meča.. kakav god bio ishod.. ne gine jedno 200 komentara narcisoidnih poremećenih glava.
dosadni ste sa tim hercegovac,kao i onaj bilmez što je sto puta rekao kad je prenosio košarku- mostarac bojan bogdanović-oni su hrvati i igraju za hrvatsku tačka
Bravo Marine,čitava Herceg-Bosna je uz tebe,samo naprijed! MI HRVATI! MI HRVATI! MI HRVATI!......
Vitez Busovaca N Travnik Kiseljak Fojnica Kresevo Jajce Usora Zepce svi smo uz tebe Marine ponosu Hrvatski
ON JE HERCEGOVAC ISTO KO I JA HRVAT
Obojica su igrala sjajno, dobiti Federer/Djokovica u 1/2 znaci da se niko nije provukao do finala, ocekujemo sjajan duel da je Nishikori ove godine spreman za velike stvari moglo se naslutit i u Madridu kad je dosao do finala mastera i samo je zbog povrede izgubio od Nadala bio je dobio prvi set lagano a i Cilic je sve bolji
odigrao sam X
Sad će izlivi ljubomore nije on ovo, nije ono. Ruku na srce da je Bosanac i da je igrao za Bosnu ne bi danas bio ni 588 na listi koliko ulažemo u tenis. Na kraju će se sigurno vratiti u domovinu i donijeti lovu kao i ostali. Neka igra gdje mu srce želi ali i gdje ima mogućnosti za trening i napredak.
@ dileno Marin je katolik i Hercegovac a ne Hrvat jer nikako Hrvati u BiH ne mogu biti dijaspora niti izbjeglice. Šta ja imam zajedničko sa jednim Splićom ili Zagrebčaninom???
Ako je Japanac rodjen na otoku Sikioku, tada je ispravan naslov, "Veceras finale US opena. Hercegovac protiv Sikiokuanca"
haj nek je sa srecom
Marinu jedan veliki RESPECT. Gledao sam zadnji gejm, čovječe tri onakva as udarca zaredom napraviti jednom Federeru..Respect i sretno!
cuj hercegovac sad hahahaha pa do jucer niste ni jedan njegov rezultat pratili.koje licemjerstvo