Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vjerovatno nisi dobro shvatio i ovo nije sportska vijest svasta konj nece da se digne, a znao ih ja pravit da se rijesi stresa mirka jadna ga vazda ispusi mirka sutni konja!
vidim vesela druzina se siri... pa dobrodosao u klub cuko. svi samo hrabro dalje nastavite, nagrada je neupitna...
E, nikad mi neće biti jasno, kako uvijek većina komentara ispadne nacionalistička, čak i na jednoj ovakvoj sportskoj vijesti. (???) Milice, ti si najobičnija primitivna mahaluša. Sarajko, ti si maloumna,a vjerovatno i maloljetna/malodobna. Idemo, Nole...ne daj titulu!!! Good luck!
Ostani, jasta, nek se i sarajka i njoj slične omrse malo...Cccc, kako te bona nije stid onako Milici reći, cuj mrs u Srbiju...sto je nisi u ratu tjerala nego joj nisi dala izaci iz Sa pa bi je sad mijenjala za Sandzakliste...Milice, volimo te!
Milica, to bi valjala da je manekenka??
@ma ja... yebem ti mater
@ sandzak,sarajka,milica i sl. ... divni ste, svaka vam cast. Bog ce vas sve sigurno nagraditi, ako vec nije. Samo tako nastavite...
Milice,što se ljutiš,jel te to pucaju kompleksi?? Lijep pozdrav Sarajki!!
@sandzaklija, samo ostani, sarajevo ko i sandzak je nas. Milice, mrs u srbiju ovce cuvat.
\"\"Aj sandžaklija sta sta se prosipas, nazad u Srbiju svoju domovinu, okani se Rajvosa, usmrdiste nam grad.
@milica - a ti si fol nešto???
Papucar, zenka ti i nije nesto .
pedererko samo da znas... bosna-porugalija 4:2!