Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pravi si zaostali mungos
Ovaj čovjek kao da nije bio u Mejdanu i vidio AVETINJSKI PRAZNE tribine. Ili su takve tribine bile ta podrška našima. Čovjek ne zna kud udara!
Dela će to sve po kratkom postupku :D
Naravno da će biti više Bosanaca, jer danski tenis je na tako niskim granama, da to Dance uopšte ne zanima, a za BiH je samo igranje u drugoj skupini euro-afričke skupine ogroman uspjeh. Problem je samo što će u gledalištu biti i onih, koji če vikati \"gool\", kada lopta pogodi mrežu.
Nek nam vrate košarkašku reprezentaciju u Tuzlu,Mejdan je uvijek bio pun !!
brise te mi komentar draga i posotavna redakcijo. nedime opet ti pisem da imas ovaj lijek pa uzmi mozda ti pomogne Seroquel (kvetiapin) – lijek protiv šizofrenije i drugih duševnih bolesti
http://www.powerplaymanager.com/r305072 odlična igra menager hokej i nogomet, probajte
Domaci teren je samo Sarajevo, Zenica i Tuzla. Sve ostalo su gostovanja, zalosno ali istinito.
ma nije ovo nikakav nedim,ovaj s.mrad je ne svim sportskim portalima. To je samo mentalno poremeceni slucaj
nedime e.bem ti sve u obitelji sto moze samo svjetlo upaliti i da hebo tvoj babo koga toliko volis....ti ces nekome reci da je pobjeglica..bolje i pobjeglica nego ko ti i takvi ko ti sto su pucali protiv svog naroda u krajini....