Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@H & S E moj papak, da si ti vidio Pariz i Roland Garros drugu bi pjesmu pjevao. Ovako, izjede te mržnja jer ti život u nekoj vukojebini ne valja pet para!
Bravo, Tomo. Zaslužio si ovaj trijumf po igrama u posljednjih mjesec dana. Bašić očito još nije savladao šljaku, ali mu se i nekud žurilo. Šteta!
Teniseri iz Smrdske pobeđuju gde već? Na plejstejšnu?
Turniri u Prijedoru, Brčkom, Kiseljaku... su maksimalni domet bh reprezentativaca. I Međeđa open, naravno, Gluha Bukovica open, Kurozeb open i slične sportske manifestacije. I ovaj Brkić da šta vrijedi igrao bi za neku pravu državu, a ne za ovu koja se raspada. Pozdrav sa Roland Garrosa!
Dobro je. Vazno je da ne zabija prste u stražnjicu.