Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genocidna open 🤣🤣🤣🤣🤣
Odlicno za razapet sator, cajke, brlja, prasetina i suplje predizborne o odcjepljenju
Srpska closed
Ulozeno 23 ili 55 dogovorite se
Dodo neka igra sa Cvijanović
Kada vratimo ustavnopravni poredak RBiH u šeher Banja Luku u punom obimu, lijep će ovo biti kompleks za Banja Luka ili Bosnia Open, ATP 500 serije sa tendencijom da guramo kao Master seriji.
-25 milijuna
Nije ovo samo za tenis planirano. Ako se postavi krov, može se tu svašta organizovati.
Po prilicne su to ciganine u p.m...😀. Nek ga prodaju kinezima,arapima...rusima 😄😄😄
Posadite krompir, a raja s tribina nek gledaju kako raste, srpska krompir open 😂🤣😂🤣
Dodikstan se raspada po savovima, sta god da pipnu to i sje.u... Samo neka narod podrzava dodika, uskoro i sluzbeno nece imati sta jesti.
Naspite pijeska i organizujte odbojku na pijesku..ili fudbal na pijesku...Doci ce Ronaldinjo i Romario na turnir..obecali su
Moze igrati dodo i zeljka
Sad nek naprave krompiraliste.
Hahaha propade
Ostace kompleks na usluzi nekim buducim, pametnijim tj. manje korumpiranim vlastima u BL. Ne mora propasti, mladje generacije mogu trenirati.