Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu ti reći: Cig..nija po prilična. Teški u pm
Ispade da se ovaj u necemu slozio i sa Dodikom. Ali covjek je rekao jasno i jednsotavno ono sto je ocito ko danasnja vrelina.
Niko ga bolje nije opisao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nikad se nije ogradio od ratnih zlocinaca, podrzava Rusiju i putina, antivakser. Ovo nabrojano je tacno 100% i ne moze da spada u uvredu!
Kakve komplekse im je nabio Novak Djokovic najveci svih vremena GOAT 😊Nicim izazvan potpuno nebitan lik, koga Novak ničim nije zakacio, frustrirano pljuje po Novaku. Kaze za Putina je .Pa sta i? Nije Novak beskicmenjak pa da radi onako kako mu zapad servira.
Zasto izvrijedao? Rekao samo istinu , to nije vrijedanje. Svi su oni isti genocidasi!
sve istina😂
NA ŽALOST REKAO JE ISTINU.
I ovo podržavate komšije, jel'? Svakakva zapadna stoka kad se istresa na srpske sportiste, bez povoda i bez razloga, vama je to po meri izgleda?! Što je najgore, istresa se na čoveka koji vas voli i ceni! Vama zaista treba pomoć da se izlečite od teške srbofobije i treba vas žaliti zbog te mržnje!
Pa jel ste vi ili mi poslali skorpione, arkana, kadijevića, i autobuse vikend četnika da nas ubijaju i pljačkaju a sad ih velicate i slavite, pravite svece od njih. I doista zasluzujete svaku mržnju ne sada nego za sljedecih 300 godina.
srbofobija? mene plaši vaša ideologija. i plaši me kako prolaze oni potencijalni kandidati kojima se ipak ne veličaju ratni zločinci i sve što oni nose sa sobom. ovo je kao zona sumraka... vi ljudi niste svjesni svojih postupaka i onoga u što se kunete. nit moram bit u Bosni nit u vjeri da vam to nako iskreno velim.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Nije jasno šta je bio povod da na ovako brutalan način izvrijeđa Novaka Đokovića"?! Pa sta ima nejasno, covjek rekao istinu!
Nevjerovatno je koliko moraš biti kvaran i ljigav da se slažeš sa ovim šljamom od političara.
Vas DamirSkaka ovo pise mjesecima ali vi naivne, zatupljene Bosnje, Balllije, ste slijepi kod ociju kad vidite da je dosao u Visoko, nesto vas bajagi promovise, a u biti sigurno mutni poslovi a onim banditom iz piramida. Ovo sto je tip izjavio potpisujem 101% a i ja sam isto ovde govorio.
Čovjek istinu rekao
Brutalno u pravu novinar!
Pogodak u sridu
Sta je slagao?
Šta je razlog?Pa da dobije malo pažnje..Spinalna atrofija mišića je zlo koje napada tijelo😔i ako će mu neko pomoći ili ljudima koji boluje od iste,nek proziva,možda bude više interesovanja za ovu bolest..😟Jadan čovjek,kad se na Djokovića čupa..Tragedija
Šta je razlog?Pa da dobije malo pažnje..Spinalna atrofija mišića je zlo koje napada tijelo😔i ako će mu neko pomoći ili ljudima koji boluje od iste,nek proziva,možda bude više interesovanja za ovu bolest..😟Jadan čovjek,kad se na Djokovića čupa..Tragedija