Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije vise ni bitno, dokazano je mnogo puta... Fascinatno je da deda, veteran, na zalasku karijere i dalje u saci ima i Novaka i Murraya koji su u spicu karijera, dobija ih s lakocom, a po nekom redosljedu, trebalo bi biti obrnuto...Dovoljno je to da mu niko njegovu velicinu osporiti ne moze...Nego, uzivajmo dok jos igra...I vi koji volite i velicate Novaka, Murraya, Rafu...Znamo svi da tenis nece biti isti kad se Fed povuce...The Goat ! :)
\"Ove su sezone igrali četiri puta, a svakom je pripao po jedan susret. \" Ooooooooj SDA nepismenjaci.
Nole careeeeeeeeeeeeeeeeeee,kraljuuuuu,sahuuuuuuu,legendoooooooo......jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hhebo vas tenis, pamti se party jula 95
nakon odlaska Samprasa i Agasija pojavio se Federer, pa poslije i Nadal, osvajali su sve što se moglo osvajati a onda se pojavio i Novak koji ih je poremetio u tome, i svi su veliki na svoj način jer nijanse odlučuju, mislim da nema ništa sporno da navijamo za onog ko nam je najbliži i sve priče oko neke politike su neistine i laži, a to Novak uvijek pokaže svojim ponašanje i poštovanjem svakog protivnika.
Federer ni sam ne ganja da bude No.1 :) ostario je, osjeca to i zna da ne moze konstantno igrat na visokom nivou.. meni je drago da ga vidim kako pobjeduje i da i dalje uziva u sjajnoj igri.. veliki Gospodin
A naš Džumhur, kako je on igrao na tom turniru?
MUFLJUZ, tablete sine, tablete nisi uzeo
@крмку смрдаљски да јадна држава није нападнута систематски 4 године рушена и изгладњивана вјероватно би било материјала за испливат у тенису и осталим спортовима ви сте својом барбарском културом и цивилизацијом истјерали једног ивана љубичића из његове куће па је и такав успио доћи у топ 15 у свијету има нјих јос у топ 20 30 које је босна дала а не морају бити муслимани ђокица је био у склонисту пар седмица па је срао трактате о ратовима агресији натобомбама пс матер ти јебем
ne igra setkic u finalu
DANAS CE FEDEEX DOKAZATO KO JE BOLJI I KOME PRIPADA No1