Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li ikoga da je na aparatima?
NebeskiNarodSrbije trenutno na izdisaju hahahahaha
@samo ga malo Zbog cega? Jer je Djokovic prvi na svijetu? i ima bodova vise od ostalih da izgubi i u narednih 10 meceva u prvim kolima? e moj jado nemaju se Srbi sta potresati zbog ovoga mozda jesmo iznenadjeni ali momak je i dalje najbolji na svijetu i nemamo razloga za brigu zbog jednog loseg meca...a znamo da bi vi bosnje i ostali najvise volili da ne bude broj 1
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Novak je uvijek tu kada je trebalo podržati Damira. U početku ga nisam volio, al brate stvarno je dobar čovjek, i žao mi je što je izgubio.
@lik5 Ne bi pljuvao, al ne bi ni navijao za njega, ako me razumijes
@doboyopet pa ovaj turnir i jeste priprema! O čemu pricas?
Da Novak izgubi sve meceve do kraja karijere , on je postao legenda , i po rezultatima i po ponasanju i i kao covjek.
Veselo i tebi bilo drug, al' kako se ti zoveš?
On to sebi ladno moze dozvolit'
Srbenda naša gubi kao prirodni gospodin čestita i zagrli. Samo sto izgleda pun rezervat od 23 posto Čeha koji se ubiše slaveći poraz Noleta.
nole NA HLADJENJE HAHAHAHA
nole je pokazao koliko je veliki i u porazu. srdacno je cestitao veselom.ovo jeste iznenadjenje ali to je sport,to je zivot i nije smak sveta pobogu. idemo noleeeee
Prepao se dzumija
Nele će napraviti rekord koji će stajati jedno 100 godina! Vidjet će te! Igra čovjek nema govora, ....treba reći iskreno ,,,,,i na lijevoj strani Drine!
@Memo1970☝️😘 kakvih 100 godina, može brojčano postaviti rekorde, medjutim, nikada, ali nikada neće biti ni do članaka gospodina Federera, taj se vise nikada neće roditi! Djokovic jeste trenutno najbolji igrač na svijetu, ali ne uživa ni 1% poštovanja kao gore pomenuti gospodin. Ovo nije percepcija, ovo je realnost!
@Omcho_ma ..meni su brojke jedine činjenice!
odavno je novak prvi,dobra kondicija,ali i tijelo se zamara i stari,tako je u sportu,kad te ruke i noge pocnu izdavati goovo je
Covjek zaboravio doping ponijet i sta sad, nije kraj svijeta :)
NEKA NOLE,NISI NI TI MAŠINA. BIĆE BOLJE NA R.G.
Mislim da je kladionica u pitanju, da se sad ponovo sretnu raznio bi ga Novak. Kladionica je veliko zlo
Damir pobijedio prvi reket Češke, Novak izgubio od tamo nekog 'Veselog Čeha' ...
Sada mi objasnite zasto je izbrisan moj komentar i sta sam to lose napisao ????
Po logici brojeva negdje je morao izgubiti. Bolje ovde nego na RG. Nadam se da će Mali da dobije Raonića po toj istoj logici. Mali ima srce sto se ne bi moglo reći za naturalizovanog.
Nakon toliko pobjeda sasvim je normalno zasićenje i umor neprikosnovenog teniskog šampiona svijeta....
taktika pred rolan garos