Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte molim vas nemojte o juniorima pricati.. Gdje su sad ti juniori?? Gdje su svi oni Tuzlaci i Tuzlanke koji su bili medju najboljim juniorima?! Realno,seniori dolaze iz Sarajeva..Setkic,Basic,Dzumhur,Gorcic.. Nemojte mi samo reci da je Delic Tuzlak i da radi toga treba Davis cup da se igra u Tuzli,a momak vise zivota u Americi proveo ! Realno je da se Davis cup odrzava u Sarajevu i da se igra na zemlji,jer to momcima odgovara !!
@Strucnjak prijatelju, gledano mi imamo sve ove igrace u tuzli, jedino sto je sarajevo izguralo jeste zbog toga sto sarajevski ljudi guraju sarajevsku djecu a to su celnici saveza. Samo pogledaj zbir nasih juniora kolko nas ima aa kolko vas. Pa jedino Dzumhur kojem skidam kapu momak je stvarno zasluzio. I vrijedjas Bosanski tenis kada kazes da Tuzla nije zasluzila DCup u Mejdanu.
Hi hi hi hi. Sta reci. Hi hi hi hi. Citam ove komentare gore, hi hi hi, ovi se stvarno primil,i bezbeli da ce osvojiti Dejvis kup, hi hi hi hi. Ops, procurilo, hi hi hi, usrah se od smijeha, hi hi hi.
@tenis tuzla Tuzla je u tenisu bila prva do 1985. godine, a od tada u najboljem slučaju stagnira. Sarajevo je sada za Tuzlu Florida ili Barselona - ustat kad se Sarajevo pominje. Jer da je po Tuzlacima bilo (i Delić i Tinjić, recimo, a sada Divkovići, Delibegović, Alibalić, Petković da ne pominjem) niti bi bilo Bosne, niti tenisa niti Davis Cupa, a skoro pa ni Davis Cupa. Ukratko, u Tuzli je tenis zanimljiv samo onima koji imaju teniske škole i ne daju da se išta više od toga u tom sportu događa. Pitati, redom, Vedrana Begovića, Mirana Pašića, Emu Burgić, Alena Salibašića... pa shvatiti šta se tamo događa. E sada će se još namiriti i preko Davis Cupa. Sramotno!!!1
Strucnjak. Dijelom si prijatelju upravu, ali pogledaj malo da ti isto dodje staviti sljaku u zetru il u mejdan... A mi tuzlaci svi znamo kakvu atmosferu smo pravili na utakmicama kosarke, pa mejdan je kosarkasko bilino polje ;). tako ce biti i u tenisu bice puno ja obecajem, pa najvise se ttenis razvija kod nas nije skromno od mene ali tako je, pogledaj samo koliko mladih osoba sada igra za reprezentaciju bih u raznim kategorijama 50 % tuzla sve. aa za ovog kuku i jao, nea veze pare ovdje sa tenisom i ostalim, tuzla je dobila ovo jer ima najvece tenisere u bih i školu...
Nisu ovdje igrači, a bogami ni rezultat u prvom planu. Samo lova! Tačnije samo profit od tog meča. Zato je sve i prebačeno u grad u kome nikada nije održan niti jedan profesionalni turnir. A u BiH ih je bilo skoro 80 i to u 10-tak gradova! Smiješno!
Mi smo prva i jedina država na svijetu koja će radije pomoć svojim protivnicima nego sebi. Mi ovo treba da igramo na šljaci, pa jel iko pitao igrače za mišljenje... ne znam stvarno, nadam se da ćemo ovo dobiti, nikad nismo bili u boljoj situaciji što se tiče tenisa, treba ovo iskoristiti jer možemo daleko!