Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KUŠ KADA ĆE TE NOLE PODERAT!
Nadal je strasno dobro odigrao protiv Lajovica koji je se trudio koliko je mogao, Nadal kao masina, pun snage sad nas ceka odlican duel u narednom kolu protiv Ferrera koji je dobio Nadala u Monte Carlu bez vecih problema.
dobro je dusane srbine...za koju godinu eto i tebe u deset najboljih......tim bezveznim sportom ima da dominiramo jos mnogo godina
Bezveznim sportom? Srbija dominira u mnogim sportovima da ti ne nabrajam sada sportove i trenere i atletike i sta sve nismo osvajali i dan danas.
znam ja to sve....ali mi je tenis nekako bezveze sport.....iako je popularan u svijetu.....ali i mi srbi pretjerujemo....bavimo se sa ovih dvadesetak sirotinjskih sportova pa mislimo da smo uhvatili boga za onu stvar....uostalom po sportskim uspjesima smo rangirani oko 80 mjesta u svijetu a i tu ima sila medalja iz predhodne drzave i da se ne lazemo bar pola su ih osvojili drugi narodi....moras biti realan inace si donji
PRIKAŽI ODGOVORE (4)