Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Index.hr:australski tenisač hrvatskih korijena. Klix.ba:australski tenisač bosanskih korijena. Čekamo srpske portale...
Australski teniser Balkanskih korijena...
16ti na atp listi australski teniser hrvatskih korijena 292. na listi australski teniser bh. korijena
Izgubio na turniru. Garant je kladara u pitanju. Cekao sam neku slicnu vijest o dzumhuru,koji je sklon iznenadnom ispadanju.
balkanci u zapadnoj Europi uglavnom upadaju u drustva kriminalaca koji su uglavnom ne Europskog porijekla, zato samo batine razumiju, druzi se sa babunima dovoljno i ti ces postati babun
Jel vaa stid objavit ovaj video bez cenzure
Ovo je lažno batinjanje ili je ovaj koji udara retardiran.
Ha ha ha. Ko vola u kupusu!
Kad osvoji turnir onda je samo hrvat
Jedan fin dečko poznat po striptiz barovima, farbanju kose u sto boja , dopustio lik ženi da p..iće snima, mlatio žene. Nije bez razloga batine dobio.
slusao sam ovog tipa par puta i vidio njegovo ponasanje. Znam samo da bi kod nas na ulici vec odavno bio prebijen,ocito je naletio na prave da ga malo spuste na zemlju,naucio je lekciju
kad je bio ns vrhuncu imao je hrvatske korijenje
Bahati smrad seljački sigurno je zaslužio
kako bi 9mm napravio sito od njih..
Gdje god smo "mi" tu su i problemi😜
vec sam nekoliko puta izjavio da danas neizlazim iz kuce bez metalne šipke