Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je svake godine isto jer jednog dolaze gledati najveće u.s.t.a.š.e. drugog najveći č.e.t.n.i.c.i a sport je sporedna tema
najveći nacionalisti žive u dijaspori, jer žive lijepo u uređenim zemljama, pa se dižu iz dosade i prave neku galamu. a ljudima na ovim prostorima više nije ni do rata ni do bilo kakvih sukoba. hoćemo i mi ovdje da nam je dosadno i lijepo uređeno kao vama, dijasporska stoko!
Stoka ostaje stoka, pa i kad ode na kraj svijeta. Al haj bar ih je manje ostalo ovde(mislim na stoku iz sve 3 konfesije, da se neko ne uvrijedi).
Jahve pusti vodu da g.. odu.