Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ga, odmah kuknjava. Inace svaka cast, 5:0 protiv Poljaka je veliki uspjeh. A Holandjani su jos vece talasike, znam. Bit ce jos jedna pobijeda. A za pare se ne brini, da ce vam predsjednistvo 1000 KM da se najedete.
Vlast ne pomaže narodu, a kamoli tenisu i sportašima uopšte, nažalost to je realnost. Jedina opcija da uzmu novac od vlasti je da igraju mečeve za vrijeme predizbornih političkih kampanja, tad odriješe svoje kese.
Nasa vlast jedino sama sebi pomaze... Svaka cast na uspjehu, samo nastavite!!
Logicno da treba vecu podrsku.
Čuj gdje ćete ugostit Holandiju... Pa zar vam treba bolje od Arene, najbolje dvorane i najboljih uslova u državi?
Bas su slatki kaze Federer mogli su mi loptice skupljati😀
Potrebna je podrska ljudima na socijali,penzionerima i ljudima sa minimalcem
ebe mi se za kulturom i sportom ako mi je zima ako mi nestaje struje i nemam vode ... zalosno ali dovedeni smo do toga da prezivljavamo kao u survival reality show-u nekom ... postujem tenisere kao sve ostale sportase al malo je previse sebicno ocekivat da se ulaze u sport a cijevi nam po stanovima pucaju ... ili jos gore .. ne pucaju ... prazne
ima nasa vlast vaznijih stvari..bolja promocija nase zemlje je trotoar nego sport
To nije sport za Bosnu ili Balkan, previse je fin.
Tenis u BiH treba pomoći! To je sport kojiima budućnosti u BiH!