Svjetski broj jedan stigao u Srbiju
0
Đokovića u Beogradu dočekalo 100.000 ljudi
Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POZDRAV IZ SARAJEVA ZA NAJBOLJEG TENISERA SVIJETA!! \"SAY NO TO RACISM\"
@1213, Stoko provokatorska! Mogu se kladiti da si neki debeljuco iz Laktaša koji ovdje samo širi mržnju radi prepucavanja! Novaku svaka čast.
Koliko ovdje mržnje, sujete, neznanja, zakrvljenosti...Nigdje ni traga od ljubitelja sporta. Sve bih ja vas što raspirujete ovdje mržnju,dokazujete sastav nekih gena, pljujete po drugim nacijama poslala negdje na drugu planetu,da se malo odmorimo i \"ozdravimo\"..Sram vas bilo.Novače, svaka čast!
Đoković i Čilić igrat će u Mostaru Novookrunjeni teniski kralj Novak Đoković s Marinom Čilićem igrat će humanitarni meč u Mostaru. Naime, meč se dogovara, tenisači su već upoznati s tom zamisli i traži se njihov slobodan termin za ovaj teniski spektakl kakav grad na Neretvi još nije imao priliku vidjeti, piše Večernji list.
FREE REPUBLIC OF SRPSKA!!!
Ko voli da cita najekskluzivnije sportske vijesti ima ih dosta na ovoj stranici www.worldnews.com.ba Naprijed Jole :)
svaka cast majstore
au.. koliko jkomentara...ccc jel to dzeko dao gol?
Bosnijanci! Procitajte sta porucuje vas zemljak u ime vas.
TURČIN JE TO NAPRAVIO NA PRABABI NOLETOVOJ ANALNO OPĆIO 500 GODINA KARANJA I UGNJETAVANJA SLUGA SRBA VELIKO HVALA OSMANLIJE
SVI STE VI ISTI...... SMECE CIVILIZACIJE.... OVAJ JE PODRZAO R.A.T. GDJE MU JE MAJCA K.O.S.O.V.O je s.v.r.bi.ja???????
Srbe na vrbe!
dajte ljudi ponašajete se normalno, čestitke novaku igrao je super, za njega sam navijala kada je igrao protiv nadala, a da je kojim slučajem igrao protiv federera, navijala bi za rogera, ipak je najveći gospodin i laf. pustite politiku, to je sport i kanite se mržnje i zavisti prema susjedima.
Zavidna Turkopeda (turska kopil.ad) Crk..nite! Nek vam Mirdzana Jugic Smajkic igra sa Fato.m Orlo.vic turnir na Tuzlanskoj kapiji hahahahah Pa slavite i vi trofej !
HVALA BOGU DA IMAMO BOLJE NEGO VI U SRBI I DA IMAMO PONOS,I DA NEMAMO TOLIKO HEROJA U HAGU KAO VI SRBI I DA SMO MORALNIJI UVJEK BILI,A STO SE TICE TENISA I TIH IGRACA PA ZNA SE KOJOM PEDERSKOM LINIJOM DOLAZE DO TIH POBJEDA,UVJEK SE ODABERE U SVJETU NEKI PEDERCIC KOJI SE TRENIRA GODINAMA DO LUDILA I ULAZE SE U NJEGA DA BI NESTA NAPRAVIO,I STA JE TU CUDNO OVO JE VRIJEME HOMICA TJ.HOMOSEXSUALACA PA SE ULAZE JAKO PUNO U NJIH,NISTA CUDNO DAVNO POZNATO SVJETU KO SU POZNATI TENISERI BILI.
@ttt Misliš na Feliksa Šturma?Nijemca?Pobrkao si lončiće!
HALLLO SRBI. IMAMO PRVAKA SVJETA U BOXU, YEBO OVAJ PE:DERSKI SPORT !!! NEK IZADE NOLE MALO SA ADNANOM CATICEM NA KAFU; DA GA MALO PRESLUSAMO. A DA STE VI NORMALNE KOMSIJE BILO BI MI DRAGO ZA VAS, OVAKO ISKRENO NIJE. JER VI NE GLEDATE VASU POBJEDU KAO VASU POBJEDU; NEGO KAO TUDI PORAZ. ZA VAS LJUBAV PREMA VASOJ DOMOVINI, NE ZNACI SAMO LJUBAV, NEGO AUTOMATSKI MRZNJA PREMA DRUGIMA I VRIJEDANJA. ZATO NIKAD ZA VAS, JER STE ISKOMPLEKSIRANA STOKA.