Beograd će dočekati šampiona
0
Đoković: Želim još Wimbledona i još trofeja
Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast majstore ! Da Bog da ih osvojio jos 20. 2001 - Hrvatska - Ivanisevic 2011 - Srbija - Djokovic 2021 - BiH - ??? A vi, KRETENI, prestanite se vrijedjati na nacionalnoj i vjerskoj osnovi. Voli svoje, postuj drugo !!!!!!!!!
RESPECT !
Citam komentare na svim stranicama bivse Juge i mogu vam reci, majmuna nam ne dostaje. Nacionalni kljuc je ispostovan, imamo budala iz svih nacija. Medjutim, vidim i puno normalnog svijeta sto meni, kao sto mi nick kaze, jako prija. Siguran sma da ce ovi majmuni prije ili poslije izumrijeti (ako ni zbog cega drugog, a ono od zlobe i mrznje). Pozdrav normalnim ljudima, znam da vam nije lako.
jeste vi cudni ljudi koji vam je pa ima li iko na svjetu da vam odgovara???pa dzeko je da kazem vas kako se ovde mnogi izrazavaju nas i vas pa ga opet blatite i ismijavate dok ga vecina srba podrzava i cjeni kao sportistu.
Prestanite se zanimati tenisom, slusajte Rizo Ruzu. hvala mojoj dragoj publici.
@ Jasmina de molim te procitaj sta si napisala pa dobro razmisli o tome ,al covjek svasta izvali .Treba se svoje prvo analizirati pa onda gledati tudje.
MUSTAFA GOLUBIC,SRBIN,MUSLIMAN,UCESNIK BALKANSKIH RA.TOVA,POZNAT PO TOM STO JE ROKNUO TROCKOG! INACE CRNORUKAS! IZ STOCA JE VALJDA POREKLOM! IDEMO DALJE SKENDER KULENOVIC ALIJA KONJHODZIC JEDAN OD VODJA C.ETN.ICKE EMIGRACIJE! MUSTAFA MULALIC C.ET.NIK! POZNAT! HUSEIN ROVCANIN DESNA RUKA DJURISICA! FEHIM MUSAKADIC! JEL OVO DOVOLJNO ILI DA IDEMO DALJE???
@@jasmina Dodajmo jos listi znamenitih srba s ove strane drine sledece: Aleksa Santic,Nele Karajlic,Branko Copic,Predrag Danilovic,Savo Milosevic,Mladen Vojicic Tifa,Jovan Ducic itd itd. Poklop usima molim
RODOM SU NENADOVICI ,RODJACI KARADJORDJEVICA,I JEDNI OD PODIZACA PRVOG SRP.USTANKA! IZ STARE HERCEGOVINE JE POREKLOM VUK KARADZIC! FILIP VISNJIC! VASA CARAPIC...MISLIM JEL TREBA DA SE NABRAJA JOS??? PRETCI SVETOG VLADIKA NIKOLAJA VELIMIROVICA TAKODJE S DRUGE STRANE DRINE! AL NEBITNO JE TO...SVE JE TO SRBIN!ISTI JEZIK,ISTI OBICAJI,OSIM MEHMED PASE SOKOLOVICA I MESE SELIMOVICA SVE PRAVOSLAVNI KRALJ TVRTKO BAN MATEJ NINOSLAV KRALJ VUKASIN IZ OKOLINE LIVNA ILI DUVNA PRETCI NEMANJICA IZ TREBINJA KOSACE... DOKLEEEE SVE SRBI! RUDJER BOSKOVIC
A ti si Hrvat jel tako Mirza?
... Sv.Vasilije Ostroški, patrijarh Pavle, Milutin Milanković, prof.Aleksandar Nikolić (košarka), Rade Šerbedžija, Zdravko Čolić, Brega, . . .
@\"Edis\", cedo, znam da te je sramota sto si Srbin, ali nemoj se zbog toga lazno predstavljati
Sve ovo radi krvava Srbija i sudija crnac je bio protiv Nadala jer su ga Srbi i Rusi pritisli sve je to politika. Kad bi BIH imala vise novaca mali Dzumhur i onaj Amer Delic bi bili mozda bolji i od Federera ali sve ovo Srbija placa da ne uspiju BIH tenisaci jer se radi protiv Bosne u svijetu jer su Bosnjaci muslimani a ne vlasi.
\"Ove veceri kad slavimo Noletov Wimbledone, vi nam niste ni u malom mozgu!!!\" Pa sto onda cetalji visite na bosanskim portalima? Idite slavite i na trenutak zaboravite da zivite u najjadnijoj evropskoj drzavi sa najmanjom platom, pokusajte zaboraviti da ste nacija masovnih ubica, koljaca, silovatelja, narko-dilera, pljackasa, laznih azilanata.
pa nole pa zar i ti PA OVI SVI SRBI OD SEBE ZRTVE PRAVE PA BUDITE JEDNOM HRABRI MAJKU MU
Bravo Nole! Svaka cast! Samo da se zna Noletova mama je Hrvatica a tata Crnogorac. Drugim rijecima Nole je 100%tni Srbin.
\"Svi znamo za situaciju u Srbiji, ratove i bombardovanje...\" Smrdo smrdljivi koji su ratovi bili u Srbiji? Da nisu mozda Hrvatska ili BiH izvrsili agresiju na Smrdiju? Pleme ti y e b e m srbocettnicko, kud nisi dozivio pravo bombardovanje samo jedan dan u Sarajevu pa da imas sta pricati.