Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas mi drago sto ga je Djole uzeo! pa sta ako je srbin, bar covjek zna ko je, sta je i odakle dolazi i to s ponosom pokazuje a ne ko ovaj TomiK, fukara i izbjeglica iskompleksirana! Muka mi kad mu vidim onu facu skutorsku ko da ga je Bozo Ljubic pravio...
mali je odličan, svaka mu čast! odlično se borio protiv noleta.. nole baš i nije odigrao nešto, ali na iskustvo ga je dobio. uglavnom respect za mladog tomića!!
Vlado ti kao da nisi procitao moj komentar.. ko vas zeli??? RS :D I da mogo si cijelu historiju preci da nadjes 3-4 ozbiljna igraca 2 u rukometu, jedan od njih Bojin ako je on neka klasa ja sam \"Ali\".. i ovi kosarkasi gdje si neke navodio koji su rodjeni u Srbiji...ali...kakva je historija ovih 24 % i tih vasih 50 % ili koliko vec??
who the fuck is Golic and Bojinovic? Jedini velikan od ovih sto si naveo je Bodiroga a on je rodjen u Zrenjaninu. Losi ste, Vlado, losi. Pogotovo u tenisu. Mislim, losi su i Bosnjaci ali oni bar osvajaju Challengere tu i tamo, a RSovci...? Nema ih nigdje...
To bi voljeli, sakati ste za spot, pa vam trebaju Srbi iz Srpske, koji igraju samo za svoju zemlju Srbiju, sto brze shatite da se vasa BiH prostire na samo 24 posto, bice bolje po vas.
Cuj nema RS uspijesne sportiste, odakle su zlatni kosarkasi Bodiroga, Danilovic, Savic, Radmanovic, rukometasi Golic, Bojinovic, itd,itd, losa vam racunica, bosnje.
I OPET vam se naremse u pogana usta nacionalistička svima vama redom i na svim jezicima a ova dva momka su kraljevi, kako god se zvali i odakle god bili
@ ovom gore :)))) radis na humoru. Nema vas care nigdje...... pa cak ni u losim folovima trecerazredne komicarke sa petorazrednog TV kanala. I zbog toga si zavidan.... takodje.
Novak je kosovski pravoslavac koji nema nikakve veze sa srbijom. Covjek je rodjen na Kosovu, a svi znamo da su Kosovo i srbija dvije drzave. Cestitke gradjanima Kosova iz BIH.
bosne ima i bit ce...ali kakve veze bernard ima s tim..fak..lijeci se..
Srbi iz RS bas misle da mi njih obozavamo :)) To sto mediji zele stvoriti sliku jedne jedinstvene drzave to je neka druga ili cak treca prica.. HR mediji imaju neku svoju politiku, mediji iz Srbije neku svoju pa i ovi vasi iz RS imaju neku politiku.. Ne da mi vas ne volimo, jednostavno ucili su nas srbinu nikad ne vjeruj :P Sport u RS je tragikomicna prica, tako da bolje preskociti tu temu, to vam dodje nesto slicno kao da bih se ja kitio Turskim uspjesima, sto mi iskreno ne pada napamet.. Ja bih najsretniji bio da se vi odvojite i da nas ostavite na miru sa svojim referendumom.. Jedna jedinstvena Bosna kolika god da je MOJA JE! PS Sretno Djokovicu do novog trofeja zasluzio je..
koji ste vi bolesnici..zar je bitno odakle je..covjek odlicno igra.. svetsko a nase :p pozdrav iz sarajeva
Kratko i jasno - Bravo Novace!
sad si pobrko uloge, vi ste predmet sprdnje gdje god da dodjete i ko god da vam dodje, evo zadnji primjer ove britanske narkomanke u bg, pa sprdanja po americkim televizijama, pa svi filmovi koji spominju balkan sprdaju vas srbe. Vi sami sebe sprdate, kao ovaj mali maneken sto se bavi tenisom, plese uz hulahop, dalje se i ja sprdam na svakom koraku sa vama, jer mi se da... ma ko stigne sprda se.... i nisam zavidan, ni ogorcen, mrzio bih njemce, italijane, amerikance, slovence, engleze, francuze, barcelonu, nadala, federera, onog skijasa kostelica, ibrahimovica, messija.... ne prijatelju nisam ja zavidan, samo vas ne zelim blizu, jer smrdite, a nije bas ugodno...
@ ovom gore. :)) ma znam lave, jasno mi je ko dan. Zato i jeste tako blijedi, tuzni, ogorceni... kontas. Zato i jesi predmet sprdnje gdje god da se pojavis. Zato sto nemas ponos vec samo zavist, zato sto te vodi mrznja prema tudjem uspjehu a ne volja da sam uspijes. Zato je nama vlasims drago sto nismo liYeba.
jasmina, hebo te magarac sa konjskim
@Knez Borna: pa to i kazem, sta bi vi Hrvati bez nas...