Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ti veze nemas... 57% je slab ubacaj za prvi servis, ima mal broj aseva, ... a imao je gomilu duplih gresaka iz meca u mec... Nole ce na sljaci biti najbolji uz Nadala, jer ovakva defanzivna igra je bas za sljake! Ali ti bas ne pratis tenis... Djokovic je trenutno fizicki mozda i najspremniji teniser na svijetu... u zadnjih godinu dana je uzeo Musterovog kondicionog trenera i lik je postao zvjer, vidi samo kako je gradjen... pravi atleta!
Igrao bez servisa? Ne znam statistiku kompletnog meca,znam samo da je komentator na SK rekao to isto i nakon toga je objavljena grafika prema kojoj je imao 57% prvog servisa,to je bilo sredinom drugog seta. Realno vise nije medju prvih 5 igraca,dolazi sljaka i tu ce mnogo da popusi svojom defanzivnom igrom i fizickom spremom
Nole je teniski fenomen... pobjedjuje protivnike vec 6 mjeseci bez servisa!!! Svaka mu cast, veliki je igrac pobjedjuje i kada slabo igra! On je trenutno u fazi mjenjanja servisa, zbog toga ovako slabo servira, ali kada prodje tu fazu bice jak ko zemlja i nema sumnje da ce biti broj 1 uskoro :)
Bravo Nole... ni jednog trenutka nije panicio. Mentalno je jak ko zemlja! Ali i dalje testira zivce svojim navijacima :)
Klasičan primjer dobijanja meča na iskustvo. Ovo isto su radili i dalje rade Federer i Nadal
DINGOSPO...
Bravo Nole svi te vole. Očajna igra, ali nevidjena mentalna snaga.