Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vlado zar je vazno sto je srbin. Djokovicu svaka cast. Zadnjih pola godine si gospodar tenisa
čestitke ovom izvrsnom sportisti..
koja lafo spika, pa Nadal mora umrijeti da ga Nole prestigne na listi, samo im pazite sljedeći susret kad se igralo na 3 dobivena seta za koje Nole nema \"života\" a onaj luđak može mjesec dana biti na terenu i uvijek isti ;) Nadal je prvi dok je živ, džabe vam je četalji ali drugi je uvijek drugi...
Ja ljepote vidjeti ovu zastavu iza njegovih ledja.
muslimani su uvijek bili BOSANCI i nikad neče biti ništa drugo klocu srpski jer osječamo ovu zemlju, a za tu srebrenicu pa da ti kažem- dabogda tvoje dijete završilo u Srebrenici jednog dana :-)
Naravno da je vazno, ja sam Strbin i ponosan sam sto je on iz mog naroda, jel tu sta cudno.
Dodji Nole Srbine , dacu ti pic.ke
Bravo Nole!!! IZ Sarajeva sam i pratim svaki tvoj meč i navijam sa srcem. Što se tiče ovih iskompleksiranih tinejdžera, (što su nasllijedili mržnju od svojih isfrustriranih roditelja) i ovih nacionalista iz Švedske i Norveške, koga briga za njih, ionako nisu u stanju nista promijeniti osim pokusavati liječiti komplekse na online portalima... Veliki pozdrav svim Bosancima i Hrvatima, kao i Srbima koji su navijali za Đokovića srcem, a ne da bi mogli doći na portal i \"kitit se tuđim perjem\".
imam jedan entitet u gaćama pa mi ga popusite isto ko sto ce te popusiti RS ,mamu vam cetnicku ;)
Musliman, musliman, kakav bosanac ne lupaj gluposti. Cu\' KLOC, nikad gluplje nista cuo nisam. Jel\' to iz Zepe, Srebrenice ili vec odakle?
bio bi ok da nije srbin, ovako zna se šta je i kako.
Kad je Dzeko u pitanju bitno je da je Bosanac klocu jedan
RIAD03 Pa nama je vrlo, vrlo bitno sto je Srbin, kao sto je Hrvatima bitno sto je Kostelic Hrvat ili vama sto je Dzeko musliman. Sta tu ima sporno?
To Srbine, tako Srbin gazi.
ISTI NAS AMER DELIC