Uoči finala US Opena
0
Đoković: Imam igru za Nadala
Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EVO NOLETA : http://www.youtube.com/watch?v=hwpXZc6Iq8I
KRALJ...............
mrzite narod od kog ste potekli , trazeci svoj novi identitet ostacete vecno neintegrisani Koje je to obelezje vaseg identita nao nacije da znate da ga nosite i nasledjujet vekovima, mada ste skoro i nastali Trebalo bi da je to ;ic\' u vasim prezimenina pa se malo zapitajte alije ili ilije
mrzite narod od kog ste potekli , tazeci svoj novi identitet ostacete vecno neintegrisani Koje je to obelezje vaseg identita nao nacije da znate da ga nosite i nasledjujet vekovima, mada ste skoro i nastali Trebalo bi da je to ;ic\' u vasim prezimenina pa se malo zapitajte alije ili ilije
sj..te malo poturice i odgledijate na youtube srebrenica izdani grad da bar malo progledate
Zanimljivo je kako Srbi komentarišu ovdje srpske uspjehe kad ovo nije njihov portal. AKCIJA POMOĆI: Svi mi koji ćemo pomoći da se izgradi stranica www.beograd-x.om (da ljudi ne moraju kod nas visiti) - LAJK
Momak je prelijep, ne serite. Jedite svi pomješani loj i svinjetinu stoko jedna!
kako si samo ružan bože moj
Ne bih biciklo na njega prislonila.Ona njegova plavka mora da je ćorava, ili je paglu pa ne zna sama steći novac..klasika.
@patriot nervozan si?? ajde onda...... ZINI........ DA TI ČIKA TEO.... DA JEDNU BONUUUUUU........ TAKOOOOOOO...........
J E B E M L I V A M M A J K U izdajnicku!!!! Kad Srbija izgubi blokiraju se komentari, a kad pobijedi i to Tursku, pusti se da se komentarise!!! Pa ko radi na ovom portalu??? PS J E B E M L I V A M M A J K U!!!!!!!!!!!!!! i jos nesto J E B E M L I V A M M A J K U!!!!!
zao mi Bosanaca :(((( Dusa me boli az njima NI U CEMU ostvarenima!
mi imao Irmu nici,
ZAR NIJE? :D
@... Ajd\' nabroj uspješne sportiste iz rs-a u bilo kojem sportu! Zbog toga na uspjehe momka iz druge države gledate kao na vlastite! Šuti i navijaj za koga hoćeš, tvoja stvar. Mani me se sa tim političkim temama o srbima, Boga ti.
Ti iz RSa ga ne svojataju nego navijaju za njega, jer su Srbi isti kao i oni u Srbiji. Sta je tu tvoj problem?
Poštujem to što je postigao, rezultati sve govore, ali nikada neću navijati za njega zbog njegovih navijača, jer su pravi šovinisti. Šta ga ovi iz rs-a svojataju, kakve veze on ima sa njima?! Samo da još skontaju jednu guslarsku o Novaku!