Povreda ipak nije tako teška
0
Đoković će ipak igrati na ATP turniru u Pekingu
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOOOBAR GLUMAC
ccc ...u areni cvili kao pseto od bolova a sad odjednom nije teska povreda!!!
@JAK Kakvi bosanski mrzitelji multietnicari??? Moze uzivati respect zbog svojih rezultata, ali nikada kao kompletna sposrtska licnost, sto je velika razlika. Mani me se sa politikom u sportu, cisti idiotizam!!! Ne nazivaj me mrziteljem, neotesani stvoru. Vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu.
Ništa, Nole će kao i svaki dobri srbin, kad počne gubiti, predati meč. Kad pobjeđuje, ništa ga ne boli.
Sampras: Novak je veliki šampion l Đoković igra najbolju sezonu od kako pratim tenis i ostvario je jedan od najvećih poduhvata u sportu uopšte - istakao je legendarni Pit Sampras Najbolji teniser sveta Novak Đoković ostavio je bez teksta i legendarnog Pita Samprasa. Iako je Amerikanacsvojevremeno sumnjao u srpskog asa, sada je zatečen. - Igra najbolju sezonu od kako pratim tenis. Ranije sam mislio da je previše emotivan i da zbog uspona i padova neće osvajati gren slemove, a sada... Izgubi je dva seta od Federera i „bum”! Oporavio se za par minuta. Stvarno je postao veliki šampion. To što Novak radi je jedan od najvećih poduhvata u sportu uopšte - izjavio je Sampras.
On itekako uživa respekt u čitavom svijetu, osim kod bosanskih mrzitelja, tzv. multietniĆara.
Ovo je, pored njegovih navijaca, jeda od razloga zasto nikada necu navijati za njega !!! Neka on ostane #1 jos godinama, ali nikada nece uzivati respect u sportskom svijetu.
Nikakve povrede nije ni bilo.Morao je izmisliti to kako bi opravdao poraz u odlucujucem mecu protiv Del Potra koji ga je poceo derati u drugom setu. Ne znam samo zasto i tada nije usmrkao drogu.Tada bi zasigurno pobijedio Argentinca.On to izgleda usmrkuje samo tamo gdje za pobjedu moze zgrnuti ogromnu lovu. A posto u Dejvis Kupu ne moze zaraditi puno, vjerovatno je smatrao da nije vrijedno trositi drogu. Polako samo. Otkrice se kad tad ova zasad tajna njegovih svih uspjeha ove godine. Samo polako.
Šta glumac!!! GLUMČINA
Jel vam krivo? Hi hi hi hi. Joj guznocrijevaških miševa. Hi hi hi hi.
jes teška povreda...nije teška povreda...jes teška povreda nije teška jes teška nije teška jees teška ma nije teška... idi u PM HINJO JEDAN bilo bi me sramota da si našeg roda... SVIJET NIKAD NIJE IMAO GOREG BROJA 1- jedva čekam da ova PIČ.KETINA ODE
E pa fino neka se oporavio